IKEA z preventivních důvodů stahuje stojnu ELVARLI

Datum: 27.10.2016
Praha 27. října (PROTEXT) - IKEA žádá zákazníky, kteří si zakoupili stojnu ELVARLI, aby ji demontovali a přinesli zpět do kteréhokoliv obchodního domu IKEA, kde jim budou vráceny peníze v plné výši. Stojna je součástí úložného systému ELVARLI. Důvodem stažení z prodeje...
Praha 27. října (PROTEXT) - IKEA žádá zákazníky, kteří si zakoupili stojnu ELVARLI, aby ji demontovali a přinesli zpět do kteréhokoliv obchodního domu IKEA, kde jim budou vráceny peníze v plné výši. Stojna je součástí úložného systému ELVARLI. Důvodem stažení z prodeje je nesprávně vložená matice, jejíž vinou je velmi obtížné až nemožné dosáhnout napětí potřebného k bezpečnému uchycení stojny mezi podlahu a strop. Hrozí proto nebezpečí, že by se policový systém mohl uvolnit a spadnout. IKEA zatím neobdržela žádnou stížnost od zákazníků ani hlášení o zraněních, riziko případné nehody je velmi malé. Pokud by však došlo k nehodě, její dopady by mohly být velmi závažné. Proto se IKEA rozhodla preventivně stáhnout tyto stojny z prodeje a vrátit zákazníkům peníze v plné výši. Výrobek je stahován z těchto trhů: Itálie, Nizozemsko, Francie, Norsko, Rakousko, Belgie, Španělsko, Portugalsko, Dánsko, Švýcarsko, Česká republika, Švédsko, Rumunsko, Turecko, Litva, Slovensko, španělské ostrovy, Řecko a Bulharsko. V žádné z těchto zemí nejsou na trhu žádné další výrobky, vyrobené dodavatelem této stojny. Před zjištěním rizika bylo prodáno necelých 3800 stojen. Stojnu ELVARLI mohou zákazníci vrátit v jakémkoliv obchodním domě IKEA, kde jim budou vráceny peníze v plné výši. Při vracení stojny není nutné předkládat doklad o zakoupení (účtenku). Pro více informací se mohou zákazníci obrátit na Kontaktní centrum IKEA na telefonním čísle 234 567 890. Omlouváme se za případné potíže, které mohla tato situace způsobit. Kontakt: Zdeňka Pecková tisková mluvčí a PR manažerka IKEA Česká republika tel.: +420 702 194 200 e-mail: zdenka.peckova@ikea.com www.IKEA.cz www.facebook.com/IKEAceska?ref=stream www.youtube.com/user/ikeaceskarepublika ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.