Kavalan Whisky přichází na billboardy Times Square v NYC

Datum: 18.08.2016
Tchaj-pej (Tchaj-wan) 18. srpna (PROTEXT/PRNewswire) - Tchajwanský výrobce whisky "dorazil" do New Yorku Zhruba 330.000 návštěvníků, kteří denně prochází přes Times Square, může v průběhu následujících pěti měsíců zahlédnout ne jednu, ale 11 neobvyklých...
Tchaj-pej (Tchaj-wan) 18. srpna (PROTEXT/PRNewswire) - Tchajwanský výrobce whisky "dorazil" do New Yorku Zhruba 330.000 návštěvníků, kteří denně prochází přes Times Square, může v průběhu následujících pěti měsíců zahlédnout ne jednu, ale 11 neobvyklých whisky, které na ně budou zářit z masivních elektronických billboardů na tomto náměstí. Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160817/398821 Tchajwanský přední výrobce whisky Kavalan Distillery se zařadil mezi tisíce ikonických amerických a světových značek, které v posledním století měly svou reklamu na "křižovatce světa", jednom z nejpopulárnějších komerčních bodů světa. V rámci útoku na americký trh jsou aktuálně prezentovány oceněné whisky Kavalan na budově Thomson Reuters Building na náměstí Times Square v centrálním Manhattanu. Zakladatel společnosti Kavalan pan YT Lee uvedl, že doufá, že se americký trh stane hlavním trhem pro tuto značku. "Chceme tímto dát lidem na vědomí, že Kavalan Whisky je dostupná v USA. Jsme tady a děláme obchod," poznamenal Pan Lee. "Proč nevyzkoušet neobvyklou whisky z Tchaj-wanu, která získala nejprestižnější ocenění, včetně ocenění "Nejlepší single malt whisky na světě" a "Nejlepší single cask single malt whisky na světě" získaných v loňském a letošním roce?" Prestižní soutěž World Whiskies Awards (WWA) udělila v roce 2015 whisky Kavalan Solist Vinho Barrique ocenění "Nejlepší světové Single Malt Whisky" a whisky Solist Amontillado Sherry Single Cask Strength byla v roce 2016 udělena cena "Nejlepší Single Cask Single Malt Whisky světa". Takže nyní budou mít Newyorčané možnost sami ochutnat whisky Kavalan, prodejci whisky Kavalan budou v průběhu následujících pěti měsíců organizovat speciální ochutnávky a promoční akce. Pro více informací kontaktujte dovozce whisky Kavalan do USA, společnost Anchor Distilling, na webových stránkách www.anchordistilling.com. O společnosti Kavalan Whisky Tchajwanská palírna Kavalan Distillery se věnuje umění single malt whisky od roku 2006. První subtropická palírna whisky na světě je průkopníkem ve výrobě whisky v horkých klimatických podmínkách a získala již více než 190 zlatých medailí. V této palírně dohlíží na roční výrobu 5 milionů lahví nejchutnější whisky na světě tým výzkumu a vývoje světové úrovně mistr míchač vyškolený ve Spojeném království a mezinárodní poradce pro výrobu whisky. Whisky Kavalan zraje v amerických dubových sudech v intenzivní vlhkosti a horku. K její kvalitě přispívají také mořské a horské vánky a pramenitá voda ze Sněžné hory, které společně přispívají k charakteristické krémovitosti whisky Kavalan. Kavalan se jmenuje po starém označení pro okres I-lan a díky své mateřské společnosti King Car Group může využívat třicetileté zkušenosti z oblasti výroby nápojů. Whisky Kavalan je dostupná ve 40 zemích. Více informací na www.kavalanwhisky.com/en/. Kontakt pro média: Yvonne Chou 886-3922-9000#7162 yvonne@kavalandistillery.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.