Union Cosmetic představuje zpěňovací mýdlo Lilien

Datum: 29.07.2016
Praha 29. července (PROTEXT) - Společnost Union Cosmetic představuje další novinku - zpěňovací mýdlo pro rychlé a efektivní čištění rukou. Dávkování ve formě delikátní pěny účinně snižuje spotřebu mýdla. Vyrábí se ve třech variantách. „Sakura flowers“ obsahuje...
Praha 29. července (PROTEXT) - Společnost Union Cosmetic představuje další novinku - zpěňovací mýdlo pro rychlé a efektivní čištění rukou. Dávkování ve formě delikátní pěny účinně snižuje spotřebu mýdla. Vyrábí se ve třech variantách. „Sakura flowers“ obsahuje třešňový extrakt pro měkkou a zářivou pokožku, snižuje otoky, zklidňuje podráždění a podporuje regeneraci buněk. „Olive“ obsahuje olivový extrakt, který je známý tím, že chrání pokožku před vnějšími vlivy. Mýdlo „Coco & Vanilla“ je obohaceno o kokosový extrakt, známý vysokým obsahem vitamínů A, B, C, glycidů, minerálů a ovocných kyselin a podporující rychlou regeneraci kůže a chránící ji před škodlivými vlivy prostředí. http://www.unioncosmetic.cz/zpenovaci-mydlo-cocovanilla Kontakt pro média: Mariana Pohlová PR E-mail: pohlova@m-communication.cz cz.linkedin.com/pub/mariana-pohlová/2b/b43/554/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010421370111 https://twitter.com/MPohlova
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.