Kavalan září na mezinárodní soutěži vín a destilátů

Datum: 29.07.2016
Tchaj-pej (Tchaj-wan) 29. července (PROTEXT/PRNewswire) - Tchajwanský výrobce výběrové whisky překročil počet 190 zlatých medailí Kavalan, tchajwanský výrobce výběrové whisky, obdržel včera večer nejvyšší zlaté ocenění Outstanding Gold a 4 čtyři další zlaté medaile...
Tchaj-pej (Tchaj-wan) 29. července (PROTEXT/PRNewswire) - Tchajwanský výrobce výběrové whisky překročil počet 190 zlatých medailí Kavalan, tchajwanský výrobce výběrové whisky, obdržel včera večer nejvyšší zlaté ocenění Outstanding Gold a 4 čtyři další zlaté medaile v Mezinárodní soutěži vín a destilátů (IWSC), což znamená, že její whisky "určují standardy" a jsou "nejvyšší kvality" na světě. Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160728/393713 Při příležitosti 9. každoroční „Degustace destilátů" soutěže IWSC, která se konala 27. července v Londýně, byla společnost Kavalan oceněna ve své kategorii Světová single malt whisky následovně: - Solist Port Single Cask Strength - Výjimečná zlatá medaile - Solist Vinho Barrique Single Cask Strength - Zlatá medaile - Solist Fino Sherry Single Cask Strength - Zlatá medaile - Concertmaster - Zlatá medaile - ex-Bourbon Single Cask Strength - Zlatá medaile Majitel palírny Kavalan pan YT Lee uvedl: "Výjimečné zlaté ocenění pro whisky Kavalan Solist Port reprezentuje "kvalitu nejvyššího kalibru". Nyní se kvalifikovala pro účast na 16. prestižním banketu soutěže IWSC s možností získání nejvyšší pocty, Hlavní trofeje." Porotci o whisky Solist Port řekli: "Nosem vyznívá bohatý slad s portským nádechem a silným květinovým charakterem. Ovocný koláč, tabák a bohatý slad tvoří výtečnou spojitost. Lehce vklouzává do úst a rozlévá se na patře. Vyzrálé tóny vedou k dlouhému komplexnímu zakončení." Letos byla whisky Kavalan's Solist Amontillado Sherry Single Cask Strength vyhlášena "Nejlepší Single Cask Single Malt Whisky světa" v prestižní soutěži World Whiskies Awards (WWA), zatímco whisky Kavalan Solist Vinho Barrique získala ocenění "Nejlepší Single Malt Whisky světa". O společnosti Kavalan Whisky Tchajwanská palírna Kavalan Distillery se věnuje umění single malt whisky od roku 2006. První subtropická palírna whisky na světě je průkopníkem ve výrobě whisky v horkých klimatických podmínkách a získala již 190 zlatých medailí. Whisky Kavalan zraje v amerických dubových sudech v intenzivní vlhkosti a horku. K její kvalitě přispívají také mořské a horské vánky a pramenitá voda ze Sněžné hory, které společně přispívají k charakteristické krémovitosti whisky Kavalan. Kavalan se jmenuje po starém označení pro okres I-lan a díky své mateřské společnosti King Car Group může využívat třicetileté zkušenosti z oblasti výroby nápojů. Whisky Kavalan je dostupná ve 40 zemích. Více informací na www.kavalanwhisky.com/en/. Kontakt pro média: Yvonne Chou 886-3922-9000#7162 yvonne@kavalandistillery.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.