IKEA stahuje z prodeje dalších 6 čokoládových výrobků

Datum: 28.07.2016
Praha 28. července (PROTEXT) - IKEA informuje zákazníky, kteří si koupili jeden nebo více z níže uvedených čokoládových výrobků IKEA, že tyto výrobky nejsou vhodné pro osoby alergické nebo citlivé na lískové oříšky a/nebo mandle, a proto je IKEA stahuje z prodeje. IKEA...
Praha 28. července (PROTEXT) - IKEA informuje zákazníky, kteří si koupili jeden nebo více z níže uvedených čokoládových výrobků IKEA, že tyto výrobky nejsou vhodné pro osoby alergické nebo citlivé na lískové oříšky a/nebo mandle, a proto je IKEA stahuje z prodeje. IKEA v současné době ze stejného důvodu již stahuje z prodeje čokolády CHOKLAD MÖRK 60 % a CHOKLAD MÖRK 70 %. Nyní akci rozšířila o 6 dalších čokoládových výrobků IKEA, které nejsou vhodné pro osoby alergické nebo citlivé na lískové oříšky nebo mandle. Bezpečnost a kvalita výrobků jsou pro IKEA nejvyšší prioritou. Z prodeje stahujeme všechny tyto výrobky na všech trzích, se všemi daty minimální trvanlivosti. Přítomnost lískových oříšků a mandlí byla zjištěna opakovaně, nejen v některých případech, proto tyto čokoládové výrobky nejsou vhodné ke konzumaci pro alergiky nebo osoby citlivé na tyto alergeny. Informace uvedené na obalu výrobků neodpovídají častému výskytu oříšků či mandlí v těchto výrobcích. Na štítku se uvádí jen to, že výrobek tyto alergeny "může obsahovat...". IKEA proto celosvětově stahuje z prodeje všechny tyto výrobky. Tyto výrobky může bezpečně konzumovat každý, kdo není alergický nebo citlivý na mandle a/nebo lískové oříšky. Společnost IKEA dosud neobdržela žádné hlášení o alergické reakci ve spojení s těmito dalšími 6 výrobky, o které rozšířila počet stahovaných čokoládových výrobků. Zákazníci, kterých se problém jakkoli týká, mohou tyto výrobky vrátit v jakémkoli obchodním domě IKEA a dostanou peníze zpět v plné výši. Omlouváme se za jakékoli potíže, které vám mohla tato situace způsobit. Pokud potřebujete více informací, volejte na telefonní číslo 234567890 nebo se obraťte na oddělení služeb zákazníkům. Dalších 6 čokoládových výrobků stahovaných z prodeje: - CHOKLAD LINGON & BLÅBÄR 180 g (čokoláda s příchutí brusinek a borůvek) - všechna data minimální trvanlivosti - CHOKLAD LJUS UTZ 100 g (mléčná čokoláda) - všechna data minimální trvanlivosti - CHOKLAD NÖT UTZ 100 g (mléčná čokoláda s lískovými oříšky) - všechna data minimální trvanlivosti - GODIS CHOKLADKROKANT 450 g (mléčná čokoláda s karamelem) - všechna data minimální trvanlivosti - GODIS CHOKLADRÅN 168 g (oplatky s čokoládou) - všechna data minimální trvanlivosti - CHOKLADKROKANT BREDBAR 400 g (čokoládovo-karamelová pomazánka) - všechna data minimální trvanlivosti Kontakt: Zdeňka Pecková tisková mluvčí IKEA Česká republika +420 702 194 200 zdenka.peckova@ikea.com www.IKEA.cz www.facebook.com/IKEAceska?ref=stream www.youtube.com/user/ikeaceskarepublika ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.