Mimořádná opatření pro obchodní centra střežených M2C

Datum: 23.07.2016
Praha 23. července (PROTEXT) - Vyjádření k bezpečnostním opatřením na obchodních centrech střežených společností M2C Subjekt: Společnost M2C - největší poskytovatel bezpečnostních služeb pro obchodní centra v České republice a významný poskytovatel v rámci evropského...
Praha 23. července (PROTEXT) - Vyjádření k bezpečnostním opatřením na obchodních centrech střežených společností M2C Subjekt: Společnost M2C - největší poskytovatel bezpečnostních služeb pro obchodní centra v České republice a významný poskytovatel v rámci evropského trhu Citace: Provozní ředitel společnosti M2C, Oldřich Rutar Společnost M2C střeží obchodní centra s propracovanými postupy pro mimořádné události Vzhledem k bezpečnostním incidentům v Evropě společnost M2C nastavila permanentní stav s mimořádnými opatřeními již minulý rok od útoků v Paříži. Tato mimořádná opatření nadále trvají. Vzhledem k událostem v obchodním centru Olympia v Mnichově jsou všichni naši zaměstnanci zabezpečující obchodní centra v pohotovosti. Obchodní centra, která střežíme, jsou připravena pro případ takovýchto mimořádných událostí a zaměstnanci v průběhu celého roku procházejí intenzivními školeními. Provozní ředitel společnosti M2C, Oldřich Rutar, uvádí: "Od událostí v Paříži v minulém roce jsme navýšili počet evakuačních cvičení a naši zaměstnanci procházejí pravidelně i školením na detekci chování podezřelých osob. Při mimořádných bezpečnostních událostech vždy intenzivně komunikujeme s PČR a všemi složkami integrovaného záchranného systému IZS. Vždy se jedná nejen o posílení lidských sil, ale také i využití technologií k rychlé identifikaci podezřelého chování nebo nestandardní situace na obchodních centrech." Základem techniky detekce podezřelého chování je znalost místního prostředí a schopnost identifikovat odchylky od normálu. Zaměstnancům ostrahy je průběžně zdůrazňováno, že v případě detekce podezřelé osoby je potřeba jednat profesionálně a dodržovat stanovené postupy. Oldřich Rutar, provozní ředitel M2C, dále uvádí: "Nejen díky našim zkušenostem z obchodních center v Turecku umíme nastavit model bezpečnosti do režimu vysokého zabezpečení." V kooperaci s provozovateli center a v návaznosti na zvýšená policejní opatření rozšiřujeme všechna společná preventivní opatření pro zachování bezpečnosti na všech námi střežených obchodních centrech. Každoročně na podzim pořádáme kulaté stoly spolu se zástupci jednotlivých spravovatelů a vlastníků obchodních center týkající se právě mimořádných bezpečnostních opatření. M2C nepodceňuje aktuální hrozby a díky mezinárodnímu působení je schopno vyškolit bezpečnostní management na vysoké úrovni. Kontakt pro informace o společnosti M2C: http://www.m2c.eu/novinky Marketing Manager Mgr. Tereza RÝPAROVÁ Head of Marketing Department gsm : +420 601 567 777 e-mail: t.ryparova@m2c.eu http://www.m2c.eu Společnost M2C byla založena v roce 1992. V současnosti je předním českým poskytovatelem komplexních služeb v oblasti facility managementu (technické zabezpečení a údržba budov, integrované bezpečnostní služby a úklid). Za 24 let své existence se rozrostla v dynamickou společnost a mimo Českou a Slovenskou republiku úspěšně expandovala do Bulharska, Maďarska, Polska, Ruska, Turecka a do dalších zemí. Dalších zemí.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.