Protagonista polsko-čínské spolupráce, společnost OSELL Group, staví ekonomickou dálnici mezi Čínou a východní Evropou

Datum: 17.06.2016
Varšava (Polsko) 17. června (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost OSELL Group, vývojový podnikatelský koncept, který byl vytvořen pro spojení světového obchodu s Čínou, rychle expanduje v mezinárodním měřítku a činí Polsko jeho další partnerskou zemí. Dne 20. června 2016...
Varšava (Polsko) 17. června (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost OSELL Group, vývojový podnikatelský koncept, který byl vytvořen pro spojení světového obchodu s Čínou, rychle expanduje v mezinárodním měřítku a činí Polsko jeho další partnerskou zemí. Dne 20. června 2016 bude OSELL Group organizovat polsko-čínské fórum ekonomické spolupráce týkající se Hedvábné stezky online a ohlásí zahájení činnosti svého klíčového partnera, společnosti Global OConnect, ve Varšavě. Toto fórum se uskuteční v rámci aktivit organizovaných při příležitosti oficiální návštěvy čínské vlády v Polsku a je podporováno čínskou komisí pro národní rozvoj a reformu Číny spolu s ministerstvem rozvoje Polska. Akce se zúčastní více než 300 zástupců předních podniků, institucí a médií. Společnost OSELL Group provozuje svou činnost prostřednictvím své online aplikace OSell APP+ a svých výstavních prostor OConnect. Vizí této skupiny je propagace čínských produktů ve světě a představování globálních výrobků čínským zákazníkům. Její příchod do Polska posílí spolupráci mezi Čínou a východní Evropou a lidem přinese více ekonomických výhod. Na tomto fóru oznámí předseda OSELL Group otevření výstavních prostor Global OConnect. Jako agentura pověřená státem se tato společnost zabývá důvěryhodností a záležitostmi záruk online obchodování. Prostřednictvím budování exhibičních center ve světě tato společnost umožňuje zainteresovaným maloobchodníkům, aby přijeli a prohlédli si opravdové výrobky poté, co se s nimi seznámili online. Díky poskytování skladovacích služeb při výstavě čínských výrobců nabízí OSELL Group prostřednictvím partnera Global OConnect maloobchodníkům z celého světa, aby činili dobře informovaná nákupní rozhodnutí a zároveň umožňuje čínským výrobcům propagovat jejich vysoce kvalitní zboží na světových trzích. Tato společnost otevřela dvě provozovny po úspěchu v Moskvě a Dubaji. Otevření výstavních prostor v Polsku koncem června bude doprovázeno dvěma dalšími v Torontu a v Ho Či Minově Městě. Minulý měsíc získala společnost OSELL v rámci své evropské strategie francouzskou společnost Comex. Tohoto fóra se zúčastní zástupci příslušných vládních ministerstev, stejně jako obchodní delegace z obou zemí. K čínským zástupcům podnikání patří e-komerční gigant Alibaba, telekomunikační společnost ZTE Corporation a IT gigant Huawei. O společnosti OSELL Group Společnost OSELL Group Cross-Border E-commerce Co. Ltd., která je částečně financovaná státem, byla založena v roce 2015 a je klíčovou a organickou součástí čínské národní ekonomické strategie průniku na světové trhy. Posláním společnosti je představování čínských výrobků ve světě interaktivnějším a efektivnějším způsobem. KONTAKT: Cathy Zhang, +86-10-8588-7105, zhangxueyan@oconnectfair.com; Zoe Chen, +86-10-8588-7107, zoechen@oconnectfair.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.