Konference o investicích do elektrizační soustavy

Datum: 07.06.2016
Praha 7. června (PROTEXT) - 8. ročník konference Elektrizační soustava 2016 (Rozvoj, obnova a údržba sítí a stanic zvn, vvn a vn - strategie a investiční plány) se bude konat ve čtvrtek 9. a pátek 10. června 2016 v Hotelu Zámek Valeč u Hrotovic. Konferenci pořádá AF POWER agency....
Praha 7. června (PROTEXT) - 8. ročník konference Elektrizační soustava 2016 (Rozvoj, obnova a údržba sítí a stanic zvn, vvn a vn - strategie a investiční plány) se bude konat ve čtvrtek 9. a pátek 10. června 2016 v Hotelu Zámek Valeč u Hrotovic. Konferenci pořádá AF POWER agency. Mediálním partnerem je odborný časopis All for Power. Více informací najdete na: http://soustava.afpconference.com/ Na programu budou přednášky zástupců vrcholového vedení společností ČEPS, SEPS, ČEZ Distribuce, E.ON a PREdistribuce, prezentovat se budou progresivní technologie a novinky, které se uplatňují v rámci výstavby nebo obnovy sítí. Konference se zaměří i na celosvětové strategie přenosu energie nebo na možné využití zdroje vyvedeného distribuční soustavy pro zásobování kritické infrastruktury. Předmětem jednání bude i kvalita ocelových konstrukcí a žárového zinkování. Kontakt: manažer konference Norbert Tuša e-mail: norbert.tusa@afpower.cz tel.: +420 775 337 900
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.