Dopřejte si zaslouženou luxusní dovolenou v Chorvatsku

Datum: 06.06.2016
Praha 6. června (PROTEXT) - Česká asociace wellness ve spolupráci s cestovní kanceláří MH travel pořádá plavbu po středním a jižním JADRANU. Okružní plavba po ostrovech, známých i neznámých letoviscích, romantických zátokách a místech. Navštívíme mj. Omiš-Trogir-Brač-Hvar-Korčula-Mljet-Dubrovník ...
Praha 6. června (PROTEXT) - Česká asociace wellness ve spolupráci s cestovní kanceláří MH travel pořádá plavbu po středním a jižním JADRANU. Okružní plavba po ostrovech, známých i neznámých letoviscích, romantických zátokách a místech. Navštívíme mj. Omiš-Trogir-Brač-Hvar-Korčula-Mljet-Dubrovník Během cesty koupání, relax, pro zájemce výlety na paddle boardu a na kolech. Pro sportovní nadšence je připravený i nádherný canyoning na řece Cetině v okolí Omiše. Termín: 24.6. – 3. 7. 2016 Ještě máme k dispozici pár volných míst na luxusní lodi ADONIS s kapacitou 26 lůžek, ve dvoulůžkových kajutách. Každá kajuta je vybavena sprchou a WC. Stravování: polopenze, tzn. snídaně , večeře. Restaurace na lodi (nápoje nejsou zahrnuty v ceně). Na ostrovech s průvodcem navštívíme nejen památky, přírodní úkazy, ale i útulné hospůdky a další. Nalodění: OMIŠ Doprava: autobus Praha – Omiš – Praha Odjezd v pátek 24. 6. v odpoledních hodinách, příjezd v neděli 3. 7. dopoledne Cena: 16 950,- Kč Cena obsahuje: 7 x ubytování na lodi, 7 x polopenzi, Pobytový poplatek, Autobusovou dopravu *, Česky mluvící doprovod po celou dobu plavby. Cestovní kancelář je pojištěna proti úpadku dle zákona 159/99 Sb. Změna programu vyhrazena dle povětrnostních podmínek *) je možná individuální doprava – cena bude adekvátně upravena Příjemné zážitky přejí Jan Hejma a Míra Hanzlíček Kontakt: Česká asociace wellness o.s. kancelář: Havelská 23, 110 00 Praha 1 Staré město e-mail: office@spa-wellness.cz tel.: +420 733 653 334 nebo +420 603 409 352 CK: MH, s.r.o. Ctiradova 4, 140 00 PRAHA 4 e-mail: ma-ha@seznam.cz tel.: +420 603 442 792
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.