BPS World: ČR centrem talentů technických profesionálů

Datum: 02.06.2016
Praha/Londýn 5. června (PROTEXT/PRNewswire) - BPS World: Česká republika se stává globálním centrem talentů pro technické profesionály Nová zpráva uvádí, že mladí techničtí profesionálové se při hledání práce chovají globálně a vybírají si Českou republiku ...
Praha/Londýn 5. června (PROTEXT/PRNewswire) - BPS World: Česká republika se stává globálním centrem talentů pro technické profesionály Nová zpráva uvádí, že mladí techničtí profesionálové se při hledání práce chovají globálně a vybírají si Českou republiku Nová zpráva společnosti BPS World, která se specializuje na globální nábor zaměstnanců, a která nedávno otevřela svou kancelář v České republice, ukazuje, jak se mladí profesionálové při hledání práce chovají globálně. Planeta Talent - Základní příručka pro globální nábor zaměstnanců shrnuje stávající výzkum, který ukazuje, že podniky po celém světě budou čelit silnému soupeření o špičkové talenty, a radí zaměstnavatelům, jak tuto výzvu zvládnout. Zpráva dále vysvětluje významné důsledky těchto změn pro podniky v České republice. I když je možná příliš brzo na to, abychom hovořili o plně globálním trhu práce, zpráva ukazuje, že v některých ekonomikách a odvětvích se již globální trh práce začíná projevovat. Například ve městech po celém světě se rozšiřují "centra talentů" - klastry dovedností.[i] Některé země ve východní Evropě, včetně České republiky, se staly magnetem pro technologické profesionály. Příchod nejlepších talentů ze zahraničí klade před uchazeče obrovské výzvy, od kulturních rozdílů až po imigrační a pracovní zákony. Mnoho týmů řízení lidských zdrojů je však přizpůsobeno pouze pro místní nábor. Jedním ze způsobů, jakým podniky tento problém řeší, je spolupráce se společnostmi specializovanými na globální nábor, které pro ně celý proces řídí, jako je například BPS World. Simon Conington, generální ředitel a zakladatel společnosti BPS World, která zprávu zveřejnila, vysvětluje: "Vysoce vzdělaní lidé, kteří dosáhli plnoletosti kolem roku 2000, zaplavují všechny trhy, a podniky musí mít dobrou pozici, aby mohly nejlepší lidi přilákat a soutěžit o ně." Daniel Emerson, vedoucí náboru talentů pro Evropu, Střední východ a Afriku ve společnosti SAP Concur, poskytovatele řešení pro správu nákladů, poznamenal: "Je to obrovský problém, a není divu, že mnoho společností, a to dokonce i velké společnosti, s ním vnitřně bojují. Pokud je mi známo, tato příručka je první, která tyto problémy řeší. Poskytuje také základní kontrolní seznam pro jednotlivé organizace, které se tuto otázku snaží zvládnout samy. Planeta Talent - Základní příručka po globální nábor je k dispozici zdarma ke stažení na adrese http://info.bps-world.com/planettalent. [i] Dobbs, Richard a kol. (2012) Urban world: Města a vzestup konzumní třídy, June, McKinsey Global Institute. K dispozici na internetové adrese: http://www.mckinsey.com/global-themes/urbanization/urban-world-cities-and-the-rise-of-the-consuming-class [přístupné od března 2016] Další informace vám poskytne: Anne Cantelo Onyx E: anne@onyx-pr.com Telefon: +44-20-7048-2700 Zdroj: BPS World
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.