Moderní tvorba e-shopů v Prestashopu

Datum: 31.05.2016
Praha 31. května (PROTEXT) - Jak si založit e-shop a začít podnikat Internetový obchod nebo-li e-shop, je v současné době jednou z nejvyhledávanějších zákaznických forem nákupu, a to bez rozdílu sortimentu, který nabízí. Pokud se i vy toužíte prosadit v oblasti internetového...
Praha 31. května (PROTEXT) - Jak si založit e-shop a začít podnikat Internetový obchod nebo-li e-shop, je v současné době jednou z nejvyhledávanějších zákaznických forem nákupu, a to bez rozdílu sortimentu, který nabízí. Pokud se i vy toužíte prosadit v oblasti internetového prodeje, pak doporučujeme se na chvíli zastavit a promyslet detaily, které ač zdánlivě nedůležité, mohou celé podnikání vyzdvihnout nebo naopak zatratit. Marketingová analýza, webdesign, přehledné a funkční prostředí Provozování e-shopu skýtá řadu předností, ale i úskalí. Je tedy třeba posílit pozitivní stránku a upozadit negativní. Naši odborníci vám navrhnou prostředí virtuálního obchodu přímo na míru, zajistí přehlednost, kvalitní fotografie, čtivé texty a snadnou editaci obsahu. Zkrátka prostředí, které zaujme, nadchne a zároveň nabídne spolehlivost a důvěru nákupu. Prestashop - ideální řešení e-shopů na míru Tvoříme e-shopy Prestashopu (multifunkční redakční systém open source). Je to ideální řešení, jež umožní vám provozovatelům e-shopu, snadnou administraci a jednoduchou správu obsahu, což pro vaše zákazníky znamená spolehlivé, neustále aktualizované prostředí. Redakční systém Prestashop využívá možnosti interaktivní webové aplikace AJAX, s potenciálem různorodých podnikatelsky nezbytných modulů a funkcí, které vám usnadní správu e-shopu a vašim zákazníkům nabídne důvěryhodnost a uživatelsky příjemnou virtuální atmosféru. Prestashop je v současné době jedním z nejvyhledávanějších open source řešení, jehož výhod využívají statisíce spokojených klientů. Svěřte i vy své podnikání do rukou prověřeným technologiím, které pod vedením zkušených odborníků, dokáží vaše internetové podnikání pozvednout na přední příčky zájmu. Redakční systém Prestashop umožňuje flexibilní přístup administrace produktů, i dalších činností spojených s obchodem (např. objednávky, faktury, doprava, slevy, podpora plateb PayPal, GoPay a mnoho dalšího). Internetový obchod je skvělým marketingovým nástrojem, ale pouze kvalitní virtuální prostředí je schopno dosáhnout hranic možností, které tento nástroj nabízí. Využijte našich zkušeností a zařaďte se k dlouhému seznamu spokojených klientů. Těšíme se na spolupráci Drosera s.r.o. Kontakt: Drosera s.r.o. Heřmanova 52 Praha 7 - Holešovice Tel.: +420 736 224 222 E-mail: obchod@drosera.cz Web: http://drosera.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.