Nový butik FRENCH CONNECTION v Praze

Datum: 04.05.2016
Praha 4. května (PROTEXT) - Název akce: Nový butik FRENCH CONNECTION v Praze Název značky: French Connection/FCUK Místo: OC Chodov Datum: 3. 5. 2016 Majitel butiku: Kristýna Stehlíková, KONNKRI s.r.o. Dne 3. 5. 2016 se slavnostně otevřela nová prodejna French...
Praha 4. května (PROTEXT) - Název akce: Nový butik FRENCH CONNECTION v Praze Název značky: French Connection/FCUK Místo: OC Chodov Datum: 3. 5. 2016 Majitel butiku: Kristýna Stehlíková, KONNKRI s.r.o. Dne 3. 5. 2016 se slavnostně otevřela nová prodejna French Connection v České republice, konkrétně na OC Chodov v Praze, a připojila se tak do celosvětové sítě značky, která čítá zhruba 400 obchodních jednotek ve více než 50 zemích. Společnost French Connection založil Stephen Marks v roce 1972 ve Velké Británii, a proslavila se zejména svým marketingem založeným na využití hesla FCUK. Jedná se o důvtipnou zkratku French Connection United Kingdom, která byla použita při faxové korespondenci mezi pobočkami ve Velké Británii a Hong Kongem (FCHK). Veřejnost se s tímto lehce provokativním spojením poprvé seznámila při jarní kampani v roce 1997 formou 'fcuk fashion' a 'fcuk advertising'. "Chtěli jsme na český trh přinést globální značku, která je ve světě známá pro svou kvalitu, originální pojetí a zároveň ráda provokuje," uvádí ředitelka pobočky Kristýna Stehlíková. Český módní trh stále ani zdaleka zákazníkům nenabízí takový výběr, jaký je k dostání v zahraničí a zákazníci jsou ochotni při hledání nových a originálních produktů cestovat dokonce i za hranice evropských států. "Mnoho značek u nás spoléhá na relativní nenáročnost zákazníků a nabízí předražené oděvy nízké kvality bez adekvátního zákaznického servisu. Snažíme se tento trend změnit a ukázat, že je možné získat prémiové výrobky za příznivé ceny v doprovodu s výbornými službami. Obvyklým standardům se vymyká i cenová politika české pobočky. Zákazníci pražské prodejny mohou pořídit zboží značky French Connection za stejné ceny jako ve Velké Britanii a nebo u našich německých sousedu," uvádí Stehlíková. Dále majitelka zmínila, že má v plánu otevření dalších butiků. V nejbližší době by se jednalo o otevření flagship storu v centru Prahy. Vzhledem ke stylu značky a jeho positioningu se také nabízí expanze na Slovensko, a to zejména do Bratislavy, kde si French Connection své zákazníky určitě najde. O společnosti French Connection Group PLC, s centrálou v Londýně, je vlastníkem značky French Connection. Společnost v posledních dvou letech procházela velkou restrukturalizací, aby si i po čtyřiceti letech od založení značky udržela svou konkurenceschopnost v nekompromisním světě módy. Reakce na nejnovější kolekci a nejaktuálnější finanční výsledky naznačují, že firma se ubírá správných směrem. Zároveň probíhá signifikantní expanze do východní Evropy, Indie a Číny, mj. z důvodů stagnace tržeb na trzích v USA a Velké Británii. Jen během posledních dvou týdnů, se v Evropě otevřelo šest nových butiků značky French Connection. KONNKRI s.r.o. je vlastníkem master-franšízy pro Českou republiku. Kontakt pro více informací: Kristýna Stehlíková KONNKRI s.r.o. e-mail: kristyna@fcczech.cz Lucie Loudová marketingová ředitelka e-mail: lloudova1@gmail.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.