Firma SAIREM vstoupila na český trh

Datum: 26.04.2016
Praha 26. dubna (PROTEXT) - V pražském hotelu Diplomat proběhla dne 22.3.2016 pod záštitou Francouzského velvyslanectví a Francouzsko-české obchodní komory odborná konference na téma "Využití mikrovlnné technologie v potravinářském průmyslu". Za účasti významných...
Praha 26. dubna (PROTEXT) - V pražském hotelu Diplomat proběhla dne 22.3.2016 pod záštitou Francouzského velvyslanectví a Francouzsko-české obchodní komory odborná konference na téma "Využití mikrovlnné technologie v potravinářském průmyslu". Za účasti významných českých a slovenských zástupců potravinářského průmyslu se při této příležitosti představila společnost SAIREM SAS, francouzská společnost, která je předním světovým dodavatelem mikrovlnných zařízení pro potravinářství a oznámila svůj oficiální vstup na český a slovenský trh. Jean Paul Bernard, CEO společnosti SAIREM SAS po konferenci řekl: "Námi vyvinutá technologie použití mikrovln pro rozmrazování potravinářských produktů je velmi efektivním řešením pro všechny zpracovatele používající pro svoji výrobu zmražené suroviny nebo polotovary. Návratnost investice do našeho stroje se běžně pohybuje v rozmezí 2-3 let." Mathieu Deschamps, obchodní zástupce SAIREM pro export po konferenci: "Efektivita využití naší technologie pro průmyslové rozmrazování masa, ovoce, zeleniny, ale i například másla a dalších surovin, kdy posouváme dobu rozmrazení suroviny z řádů desítek hodin na řády minut je jedinečná. Navázaná možnost flexibility výroby, úspor ve skladových zásobách, eliminace ztrát na produktu a minimalizace energetické náročnosti je pro naše zákazníky klíčová." Kontakt: info@utily.eu ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.