První e-shopový agregátor dřevěných podlah

Datum: 20.04.2016
Praha 20. dubna (PROTEXT) - Společnost triventures s.r.o. spustila začátkem letošního roku první český agregátor dřevěných podlah NejlevnejsiDrevenePodlahy.cz. Web umožňuje snadnou orientaci ve výrobcích, které se na trhu nacházejí. Cílem je zjednodušit výběr, který je...
Praha 20. dubna (PROTEXT) - Společnost triventures s.r.o. spustila začátkem letošního roku první český agregátor dřevěných podlah NejlevnejsiDrevenePodlahy.cz. Web umožňuje snadnou orientaci ve výrobcích, které se na trhu nacházejí. Cílem je zjednodušit výběr, který je obvykle náročný. Triventures tak může nabídnout produkty od prověřených dodavatelů za co nejlepších cenových podmínek, současně však v nejvyšší možné kvalitě. Zákazník může u vybraného materiálu navolit poptávanou plochu, poptat dílčí služby (pokládka, lišty), apod. Díky tomu okamžitě získává předběžnou cenu zakázky. Poté, co klient předběžnou poptávku odešle, je informován o dalším postupu a je mu zaslán kontakt na podlahářské studio. Následná komunikace probíhá už pouze mezi zákazníkem a dodavatelem. Na přání zákazníka je možno zaslat vybraný vzorek zdarma poštou nebo domluvit nezávaznou návštěvu podlaháře pro zaměření prostoru a další konzultace. Majitel společnosti Vojtěch Šimek o nově spuštěné službě říká: "Postupně agregujeme všechny důvěryhodné společnosti, které se na českém trhu v oboru prodeje dřevěných podlah pohybují. Zatím jich máme několik, ale zájemci z řad dodavatelů rychle přibývají. Vybíráme ale jen ty opravdu solidní, kteří dodávají kvalitní výrobky." Kontakt: Vojtěch Šimek tel.: 721 800 218 info@nejlevnejsidrevenepodlahy.cz http://www.nejlevnejsidrevenepodlahy.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.