119. kantonský veletrh se oficiálně otevřel

Datum: 17.04.2016
Kuang-čou (Čína) 17. dubna (PROTEXT/ PR Newswire) - Více než 24.000 společností, více než 60.000 stánků a téměř 1,2 milionu čtverečních metrů výstavní plochy. 119. čínský veletrh importu a exportu (Kantonský veletrh) se oficiálně otevřel 14. dubna oficiální zahajovací...
Kuang-čou (Čína) 17. dubna (PROTEXT/ PR Newswire) - Více než 24.000 společností, více než 60.000 stánků a téměř 1,2 milionu čtverečních metrů výstavní plochy. 119. čínský veletrh importu a exportu (Kantonský veletrh) se oficiálně otevřel 14. dubna oficiální zahajovací tiskovou konferencí pro jarní verzi výstavy konané v Kuang-čou v Číně. Bylo odhaleno všeobecné rozložení výstavy a detailní mapy a prostor výstavy v tomto roce pokryje 1,18 milionu čtverečních metrů a bude hostit 60.233 stánků od 24.512 společností z celého světa. 119. kantonský veletrh pokračuje ve svém výstavním formátu, který kombinuje importní a exportní sektory. Národní pavilon představuje 59.243 stánků rozdělených do 50 výstavních sekcí v 16 produktových kategoriích, zatímco Mezinárodní pavilon bude otevřen v první a třetí fázi výstavy. Je zde 124 specializovaných výstavních zón ve 27 výstavních sekcích, které pokrývají širokou škálu průmyslových oblastí od nové energie a produktů pro domácí mazlíčky po venkovní lázně a motocykly. Kromě výstav bude 119. kantonský veletrh hostit také 60 výstav designu, fór a setkání, které pokrývají šest hlavních tržních otázek dnešní doby. Mezinárodní pavilon bude také hostit různé činnosti odpovídajících si obchodních oblastí a bude se zaměřovat na podobná témata ve snaze více zlepšit zkušenosti jak mezinárodních vystavovatelů, tak nakupujících na kantonském veletrhu. „Kantonský veletrh má za cíl podpořit interakci mezi účastníky, poskytnout obchodní a komunikační příležitosti v určitém průmyslovém odvětví a pomoci společnostem podporovat své značky," uvedl Xu Bing, mluvčí kantonského veletrhu a zástupce generálního ředitele Čínského centra pro zahraniční obchod. Některé z událostí na 119. kantonském veletrhu: Probíhá program ARNB, ve kterém více než 70 nových nakupujících ze 75 zemí vyhrálo kupóny, které lze použít v obchodem s potravinami a v kavárnách. Množství je neomezené. Zboží je k dispozici do vyprodání. Navštivte prosím http://www.cantonfair.org.cn/en/ARNB/index.shtml Setkání fanoušků kantonského veletrhu - Odpoledne dne 17. dubna, VIP salónek 2 (služby spolupráce pro zámořské partnery), zóna A. Čekají na Vás velké ceny, pokud se zúčastníte příslušné aktivity. Čínský summit domácích spotřebičů a elektroniky - 16. dubna, odpoledne, konferenční sál č. 8, úroveň B, zóna B Mezinárodní tržní fórum kantonského veletrhu (Egypt) - 17. dubna, odpoledne, konferenční sál č. 8, úroveň B, zóna B Iniciativa Pás a cesta (Belt and Road): Zaměřeno na Indii - 18. dubna, odpoledne, konferenční sál č. 2, úroveň C, zóna B Kontakt: paní Chloe Cai, tel.: +86-20-8913 8622 e-mail: caiyiyi@cantonfair.org.cn
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.