Whirlpool Corporation předvádí na veletrhu EuroCucina 2016 spolu s dalšími čtyřmi značkami inovativní design a produkty

Datum: 12.04.2016
Milán 12. dubna (PROTEXT/PRNewswire) - Whirlpool Corporation, světová špička v odvětví výroby domácích spotřebičů, vystavuje na veletrhu EuroCucina 2016 produktové inovace, inspirativní prvky a nejnovější ukázky designu pro značky KitchenAid, Whirlpool, Hotpoint a Indesit. Po...
Milán 12. dubna (PROTEXT/PRNewswire) - Whirlpool Corporation, světová špička v odvětví výroby domácích spotřebičů, vystavuje na veletrhu EuroCucina 2016 produktové inovace, inspirativní prvky a nejnovější ukázky designu pro značky KitchenAid, Whirlpool, Hotpoint a Indesit. Po uplynulém roce 2015, který přinesl rekordní prodeje i zisk, se Whirlpool Corporation těší na nové výzvy a možnosti v roce 2016. Společnost se velkoryse připravuje na rozvoj významných inovací realizovaných prostřednictvím vítězného portfolia doplňkových značek, které pokrývá celé spektrum spotřebních segmentů. Stánek Whirlpool na veletrhu EuroCucina je uspořádán jako obytná plocha o rozloze asi 1700 čtverečních metrů, na které bude na návštěvníky čekat opravdový zážitek s výrobky a jejich různým využitím v každodenním životě. KitchenAid - Pro způsob, jak se to dělá Na letošním veletrhu EuroCucina představí společnost KitchenAid nové velké domácí spotřebiče s pečlivě navrženými detaily, ze kterých vyzařuje jemné řemeslné zpracování a pečlivý smysl pro detail. Nové speciální příklopy vyrobené na míru z nerezové oceli mají plně přizpůsobitelný tvar a velikost, aby dokázaly pojmout všechny vaše výrobky, jako například varné desky, odsavače par a dřezy. Whirlpool - Vnímáme rozdíl Interaktivní koncept Kuchyně budoucnosti značky Whirlpool simuluje den života v elegantní kuchyni, zkoumá fungování kuchyně jako centra vaření a informací. Na veletrhu EuroCucina bude k vidění nová řada inteligentních indukčních varných desek Smart Cook, které přinášejí revoluční zkušenost s asistovaným vařením. Hotpoint Značka Hotpoint předvede svou vzrušující a zcela novou vestavěnou sadu spotřebičů, které elegantně spojují jedinečné a inovativní technologie s autentickým designem. Inovativní vestavěná trouba oceněná prestižní cenou Red Dot 2016 přenáší vaření na vyšší úroveň. Indesit - LifeProof Společnost Indesit poprvé představí kompletní vestavěnou sadu produktů pro vaření s harmonicky ladícím designem - včetně trouby, mikrovlnné trouby, varné desky a vertikálního odsavače par. Díky inovativní funkci Turn & Cook umožňuje nová trouba připravovat denní recepty bez přemýšlení o tom, který program je ten správný. Další informace najdete zde: http://www.socialmediarelease.net/Whirlpool-Corporation-EuroCucina-2016.html Kontakt: Whirlpool Corporation Bettina Klinken bettina_klinken@whirlpool.com +39-02-30-08-33-16 Pierre Ley Pierre_Ley@whirlpool.com Zdroj: Whirlpool Corporation
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.