Připravte se na to pravé grilování

Datum: 11.04.2016
Praha 11. dubna (PROTEXT) - Grillbot vyčistí rošt Vašeho grilu, zatímco Vy si budete vychutnávat svůj steak Grilovací sezóna nám opět začíná a jaro přináší horkou novinku, která Vám při letošním grilování usnadní hodně práce a nepříjemného čištění napáleného...
Praha 11. dubna (PROTEXT) - Grillbot vyčistí rošt Vašeho grilu, zatímco Vy si budete vychutnávat svůj steak Grilovací sezóna nám opět začíná a jaro přináší horkou novinku, která Vám při letošním grilování usnadní hodně práce a nepříjemného čištění napáleného grilu. Ať grilujete steak, rybu nebo hamburger, vždy zůstane na roštu silná vrstva napáleného tuku, omáček a koření. Nenechte další steaky či zeleninu grilovat na špinavém roštu. Ale kdo má sáhnout do rozpáleného grilu, který má mezi 100-300°C a čistit jej před tím, než budete grilovat další výborné pochoutky? A navíc, opravdový gurmán si potřebujete svůj steak vychutnat čerstvý. Pro všechny fajnšmekry, kteří si umí grilování opravdu užít, přichází na trh robotický čistič grilů Grillbot. Po skončení grilování uhaste plamen či uzavřete plyn a nechte víko grilu otevřené 5-10 minut. Poté jednoduše umístíte Grillbot na grilovací rošt Vašeho grilu, stisknete jedno tlačítko, zavřete víko grilu a necháte Grillbot udělat špinavou práci za Vás. Grillbot čistí gril třemi výkonnými mosaznými kartáči a může čistit gril horký až 95°C nebo studený gril. „Grillbot automaticky vydrhne špínu z grilu a zajistí čistý gril pro zdravé grilování. Již žádné napálené tuky na grilovacím roštu“, říká zástupce značky Grillbot v ČR Blanka Javůrková. Dva typy čistících kartáčů Mosazné kartáče (součástí každého nového robota Grillbot) jsou určeny pro čištění všech druhů grilovacích roštů včetně keramických a smaltem potažených. Ocelové kartáče jsou tvrdší a hodí se na odstranění více napálených nečistot na ocelových nebo litinových roštech. Snadná údržba Ale co se špinavým Grillbotem po skončení čištění grilu? Jak dostat nečistoty a tuky z čistících kartáčů? „I na tuto otázku bylo při konstrukci robotického čističe grilů myšleno“, dodává s úsměvem Blanka Javůrková. „Po skončení čištění grilu jednoduše sundáte všechny tři čistící kartáče z robotického čističe grilů Grillbot a můžete je nechat umýt v myčce na nádobí.“ Grillbot je první a nejprodávanější robotický čistič grilů v USA. Grillbot získal ocenění ”Innovation Robot 2013” na mezinárodní výstavě hardware v Las Vegas. Robotické čističe grilů Grillbot jsou vyrobeny americkou společností Grillbot LLC. Máte zájem otestovat robotický čistič grilů Grillbot? - Ozvěte se nám a domluvíme se na otestování a vyzkoušení, abyste sami a na vlastní kůži vyzkoušeli, jaké to je, užít si zdravé grilování bez drhnutí grilu kovovým kartáčem. Přehled modelů, praktický srovnávač i seznam prodejních míst v České republice najdete na webových stránkách http://www.grillbot.cz Kontakt pro média: Blanka Javůrková tel.: 606 377 814 blakar@centrum.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.