Evropský Tipface a americký Unikrn herce Ashtona Kutchera - změní zcela pojem kurzového sázení?

Datum: 07.04.2016
Praha 7. dubna (PROTEXT) - Dva různé projekty, dva různé trhy a dva různí vlastníci, ale velmi podobný mechanismus dvou inovativních projektů, spuštěných v minulém roce, které mají za cíl změnit pohled na kurzové sázení. Oba projekty se také liší svým cílením i rozsahem...
Praha 7. dubna (PROTEXT) - Dva různé projekty, dva různé trhy a dva různí vlastníci, ale velmi podobný mechanismus dvou inovativních projektů, spuštěných v minulém roce, které mají za cíl změnit pohled na kurzové sázení. Oba projekty se také liší svým cílením i rozsahem služeb. Spojuje je však hlavní faktor a tím je poskytování nehazardního sázení. Jak celý princip funguje? Uživatelé obou projektů se registrují zdarma. Získávají za plnění aktivity a jiných úkolů určitou virtuální měnu, kterou nelze nijak zakoupit. Tato měna následně může být použita jako vklad ke kurzovým sázkám jednotlivých turnajů. Za umístění v turnaji jsou uživatelé odměnění finanční nebo hmotnou výhrou. Princip projektu může být srovnáván se stylem online browserových her, avšak se zaměřením na kurzové sázky. Unikrn, který byl spuštěn v polovině roku 2015 a za kterým nestojí nikdo jiný než americký herec Ashton Kutcher (Dva a půl chlapa), se specializuje na nehazardní sázení k tzv. E-sportům (kurzové sázení na online hry) a zaměřuje se především na americký trh. Herec, který je nejen mediální tváří společnosti, ale i majoritním vlastníkem, do projektu investoval podle vlastního prohlášení 10,000.000 USD. Více zde. Projekt Tipface, který započal o dva měsíce dříve než Kutcherův Unikrn, je ještě nyní pro svou několikanásobnou rozmanitost spuštěn v Beta verzi. Hlavní verze projektu očekávána desetitisíci uživateli spatří světlo světa podle posledních informací 1.6.2016. Přestože mezi zakladateli projektu jsou dva čeští a jeden slovenský občan, investován a provozován je také americkou společností - jako Unikrn. Oproti Unikrnu projekt nabízí širší spektrum služeb (týmové sázení, statistiky, přenosy, soutěže) a se zaměřením na kurzové sázení sportovních utkání, nikoliv Esportů jako u Unikrnu. Oba projekty si tedy nekonkurují a nevylučuje se oboustranná spolupráce. Projekt Tipface je v tuto chvíli cílen především pro evropský a asijský trh a jeho cílem je poskytnutí nejnovějších metod nehazardního sázení o tisíce výher. "Nabízíme již rok uživatelům možnost vyzkoušet si kurzové sázení bez hazardu a získat finanční odměny, zájezdy po celém světe nebo hmotné výhry. Našim záměrem je změnit pohled uživatelů na kurzové sázení. Tipování na sportovní výsledky může být i zábavou a nejen hazardem." Stojí v prohlášení provozovatele Tipface, Inc. v tiskovém prohlášení pro rok 2016.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.