(Ne)vinný festival Wine Guru nabídne výrobky z vína

Datum: 06.04.2016
Praha 6. dubna (PROTEXT) - Jedinečný projekt Wine guru - festival (ne)vinných delikates přiláká 9. dubna do Hustopečí producenty exkluzivních výrobků z vína, vinných delikates či vinné kosmetiky nejen z České republiky. Návštěvníci festivalu se mohou těšit na rozmanité pochutiny,...
Praha 6. dubna (PROTEXT) - Jedinečný projekt Wine guru - festival (ne)vinných delikates přiláká 9. dubna do Hustopečí producenty exkluzivních výrobků z vína, vinných delikates či vinné kosmetiky nejen z České republiky. Návštěvníci festivalu se mohou těšit na rozmanité pochutiny, nápoje z vinné révy, vinnou kosmetiku i dekorace z dubových sudů. Doprovodný program nabídne ochutnávky vína, soutěž o Wine Guru z řad návštěvníků a Wine Guru Delikatesu. Speciálním hostem bude herečka Veronika Kubařová. Velkým lákadlem je pak moderátor Jožka Šmukař - král moravského cimbálu, který pozvání přijal s radostí a se slovy: "Jsem rád, že konečně přišel někdo s akcí, která v okolí zatím nemá obdoby." Své umění předvedou v live cooking show šéfkuchaři Jaroslav Sapík, David Viktorin a Petr Erin Kováč. Festival pořádá Wine Wellness Hotel Centro Hustopeče, v němž se před týdnem otevřela restaurace Amande, která nabízí moravské speciality s nádechem francouzské kuchyně. Název je inspirovaný nedalekými mandloňovými sady, které jsou největší ve střední Evropě. Kontakt pro média: Ing. Martina Veselá Sales & Marketing Manager Wine Wellness Hotel Centro Husova 8, 693 01 Hustopeče Tel.: +420 774 662 615 vesela@centro.cz www.centro.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.