Sestavte si originální skládací kolo on-line

Datum: 29.03.2016
Praha 29. března (PROTEXT) - Český obchodník a výrobce jízdních kol, společnost Citybikes, s.r.o. představuje nový model jízdního kola vlastní značky Kolos - tentokrát skládací kolo. Jako u předchozích "Kolosů" je i tento model součástí on-line konfigurátoru na www.kolosbikes.com...
Praha 29. března (PROTEXT) - Český obchodník a výrobce jízdních kol, společnost Citybikes, s.r.o. představuje nový model jízdního kola vlastní značky Kolos - tentokrát skládací kolo. Jako u předchozích "Kolosů" je i tento model součástí on-line konfigurátoru na www.kolosbikes.com a zákazník má tak možnost přizpůsobit si kolo svým potřebám a vkusu. Po jízdních kolech v retro stylu, elektrokolech a turistických kolech se jedná již o šestý model značky Kolos. Skládací kolo Kolos No.6 si vytváříte podle svých představ - je možné zvolit si oblíbenou barvu kola a vybrat si různé osazení: brzdy, převody, osvětlení, pláště, sedla, rukojeti. Předmětem volby jsou i další doplňky: blatníky, nosič, stojánek nebo praktický obal na kolo. Kolo je pak následně vyrobeno přesně podle zadání zákazníků. Výroba probíhá v dílně Citybikes v Praze v Hostivaři a trvá tři týdny od potvrzení objednávky. Skládací kolo Kolos No.6 bude poprvé uvedeno na veletrhu FOR BIKES, který proběhne ve dnech 1.-3.4.2016. Expozice Kolos na stánku C11 v hale 3 představí kompletní nabídku všech modelů konfigurovatelných jízdních kol Kolos. Díky možnosti individuální konfigurace může vzniknout každé jízdní kolo Kolos v několika tisících kombinací. Nabídka kol Kolos tvoří díky množství variant jeden z nejrozsáhlejších katalogů jízdních kol na světě. Více na www.kolosbikes.com. O společnosti Citybikes s.r.o. více na www.citybikes.cz. Kontakt: Martin Říha jednatel společnosti Citybikes, s.r.o. e-mail: martin.riha@citybikes.cz tel.: +420 774 356 839 www.citybikes.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.