Letošního "IT Oscara" získal portál AirJobs.cz

Datum: 22.03.2016
Praha 22. března (PROTEXT) - Nový pracovní portál Airjobs.cz, který od července minulého roku čeří stojaté vody českého online pracovního trhu, získal prestižní ocenění "IT projekt roku 2015". Tuto cenu udělila již potřinácté Česká asociace manažerů informačních...
Praha 22. března (PROTEXT) - Nový pracovní portál Airjobs.cz, který od července minulého roku čeří stojaté vody českého online pracovního trhu, získal prestižní ocenění "IT projekt roku 2015". Tuto cenu udělila již potřinácté Česká asociace manažerů informačních technologií (CACIO), pod záštitou místopředsedy vlády pro vědu, výzkum a inovace, Pavla Bělobrádka. Na slavnostním galavečeru ji převzal Ivan Bartoš, marketingový ředitel Airjobs.cz spolu s ředitelem projektu Jakubem Jeráčkem a obchodním ředitelem IT společnosti Servodata Group Vladimírem Michálkem, která zajišťovala kompletní technologické řešení a vývoj. CACIO udělilo ocenění AirJobs.cz za inovativní, technologicky vyspělé a zároveň uživatelsky přátelské prostředí portálu, které zefektivňuje proces hledání práce personalistům i uchazečům o práci. Předávání byl přítomen také Tomáš Bárta, předseda představenstva společnosti Personal One, která AirJobs.cz provozuje, který k ocenění uvedl: "Jsem velmi rád, že naše úsilí o vytvoření moderní platformy pro komfortní a snadné zprostředkování pracovních příležitostí, bylo oceněno IT profesionály. Je to pro nás další povzbuzení k inovacím, na nichž pracujeme, a které již brzy uživatelům představíme." O AirJobs.cz AirJobs.cz je inovativní online pracovní portál nové generace. Nabízí moderní a intuitivní pracovní prostředí a využívá nejnovějších technologií. Portál zahájil svoji činnost v červenci 2015. Měsíčně jej navštíví více než 20 tisíc uchazečů o práci. AirJobs.cz provozuje společnost Personal One, s.r.o. www.airjobs.cz O Servodatech Servodata Group patří mezi 50 nejvýznamnějších firem v oboru informačních technologií a na českém trhu úspěšně působí více jak 25 let. Specializuje se na vývoj řady IT business řešení, jako jsou Business portals (portály, e-shopy, e-commerce), Business Process Management (Intranet, Extranet, DMS, řízení kvality) Business Intelligence, Customer Care (CRM, biometrické podpisy) a IT&Project Management. Za svá IT business řešení získala již řadu prestižních ocenění (IT projekt roku 2014, IT projekt roku 2015, Českých 100 nej, aj.). Ve svém týmu má 80 certifikovaných specialistů s více než 300 technickými a obchodními certifikacemi. O CACIO CACIO je Česká asociace manažerů informačních technologií, která sdružuje vrcholové manažery z oblasti ICT. Jejím cílem je vytvoření profesní platformy pro IT management a podpora efektivního využívání informačních a komunikačních technologií. CACIO již třináct let pořádá soutěž o IT projekt roku a vyhledává ITC projekty, které jsou pozoruhodné uživatelským efektem, technologickým řešením nebo vynikajícím způsobem řízení projektu. www.cacio.cz Kontakt: Ivan Bartoš, marketingový ředitel Airjobs.cz, tel: 603 415 378, email: ivan.bartos@airjobs.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.