Odborné služby pro finanční poradce

Datum: 08.10.2015
Praha 8. října (PROTEXT) - Ať už pouze plánujete, že se stanete úspěšným finančním poradcem a hledáte stabilní zázemí pro vaši profesní aktivitu, nebo již je vaším každodenním chlebem radit lidem v otázkách financí a dále se profesně rozhlížíte po nových oblastech...
Praha 8. října (PROTEXT) - Ať už pouze plánujete, že se stanete úspěšným finančním poradcem a hledáte stabilní zázemí pro vaši profesní aktivitu, nebo již je vaším každodenním chlebem radit lidem v otázkách financí a dále se profesně rozhlížíte po nových oblastech působnosti, je servis podpůrných nástrojů pro finanční poradce BONNET určen právě vám.

KOMPLETNÍ PORTFÓLIO FINANČNÍCH PRODUKTŮ

Maximální rozhled a široká nabídka služeb je jednoznačným profesním úspěchem a ukazatelem široké klientely každého finančního poradce. A přesně to vám Bonnet nabízí: kompletní jistotu zajištění v podobě rozsáhlého portfolia hypoték, pojištění, investičních a jiných finančních produktů, a to od všech finančních institucí v České republice.

PŘEHLEDNÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM A PROFESNÍ OPORA

Již samotné užívání informačního systému Bonnetu vám přinese nejen rozhled finančního trhu, ale i maximální přehlednost vašeho interního úsilí. Profesionální partnerství s Bonnetem s sebou nese podporu v podobě metodického týmu profesionálů, který je neustále k dispozici progresu práce finančních poradců. A to jak v podobě školení a zdokonalování profesních schopností našich specialistů, tak pravidelnou posilou ve formě nových klientů, kteří již sami projevili o finanční služby zájem. Přísunem nové klientely ale podpora týmu Bonnet rozhodně nekončí, celý proces je podrobně dokumentován informačním systémem a napomáhá tak průběžnému udržování vztahu s klientem např. automatickým upozorněním na konec smlouvy, nabídkou dalšího produktu apod.

PROFESIONÁLNÍ PODPORA A PRÁVNÍ SERVIS

Být součástí poradenské sítě Bonnet znamená spolupráci na vysoké odborné úrovni a podporu profesionálů, kteří již v oboru finančních služeb docílili nejvyšších met. Také profesionální právní servis Bonnetu vám ušetří nejen nemalé finanční částky, ale hlavně čas plus jistotu konání vašich profesních aktivit. Cílem Bonnetu je nastavit odpovídající profesní prostředí pro práci každého finančního poradce, nevyžadujeme striktní postupy, nečekáme od vás podřízené postavení. Věříme, že jedinečnost každého poradce je prvořadá v dosažení profesních cílů. Bonnet stojí pouze v pozadí a nabízí odpovídající podporu a dostupné možnosti, jejichž nedostatek by vám jinak mohl znepříjemnit či zpomalit cestu k vysněnému cíli. Bonnet znamená stabilní zázemí a zkušenosti získané letitou praxí, které vám poskytnou stabilní základnu profesního růstu. Bonnet je otevřený schopnostem a ochotě uspět každému, kdo projeví zájem stát se respektovaným profesionálem v oboru finančního poradenství. Přidejte se k Bonnetu a staňte se poradcem na zkoušku, uvidíte, jak se rozšíří vaše profesní obzory. Těšíme se na Vás Tým finančních poradců Bonnet Copyright (C) 2015 RETEL GROUP s.r.o. Kontakt: Chytrý Honza a.s. tel.: +420 733 777 333 e-mail: info@bonnet.cz www.bonnet.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.