ORIGINÁLNÍ RUKODĚLNÉ PRODUKTY

Datum: 07.10.2015
Praha 7. října (PROTEXT) - Máte rádi originalitu, chcete vystoupit z davu stále stejného oblečení a doplňků? Vaše obydlí postrádá punc jedinečnosti? Zanechte za sebou uniformitu nadnárodních řetězců a inspirujte se jedinečností, individualitou a vkusem ručních výrobků. ...
Praha 7. října (PROTEXT) - Máte rádi originalitu, chcete vystoupit z davu stále stejného oblečení a doplňků? Vaše obydlí postrádá punc jedinečnosti? Zanechte za sebou uniformitu nadnárodních řetězců a inspirujte se jedinečností, individualitou a vkusem ručních výrobků. HAND MADE FOR SELL.com, to je přesně to pravé místo, které dá vašemu oděvu známku neotřelosti, vašemu interiéru jiskru a vašemu životu nový postoj. Kvalitní, ručně vyráběné produkty z dílen geniálních výrobců nabídnou vašemu životu nový start. Internetový portál www.handmadeforsell.com sdružuje nadání a kreativitu malých, ale ověřených prodejců, kteří globálnímu trendu stejnosti dávají na frak kreativitou a jedinečností nabízených produktů.

ODĚVY, MÓDNÍ DOPLŇKY, KABELKY

Ženy, muži i děti si vyberou v přehledně roztříděných kategoriích originálních rukodělných produktů. Oblečení, módní doplňky, šperky, obuv i kabelky v minimálních nákladech nesériové výroby zajistí, že budete vždy a za všech okolností vypadat výjimečně a šik.

RUČNĚ VYRÁBĚNÉ DOPLŇKY PRO BYDLENÍ

Stylový bytový textil, okouzlující bytové doplňky, úžasné nádobí a jedinečný nábytek dodá vašemu obydlí půvab, který ocení každá unavená duše po náročném pracovním dni. Toužíte-li po uznání návštěvníků vašeho příbytku, rozhodně se podívejte do nabídky originálních produktů, které se neustále aktualizují.

ŠPERKY PRO ŽENY

Brože, přívěšky, náramky, náušnice, prsteny, ale i řetízky a náhrdelníky pro všední i společenské příležitosti, v dílech možná neznámých designérů, kteří si však rozhodně vaši pozornost zaslouží. Chcete-li být za všech okolností efektní a stylová, vybírejte tam kde má originalita a jedinečnost své pevné místo! Originální rukodělné produkty obohatí váš outfit o úžasné doplňky, váš domov o novou atmosféru a vaši kuchyň o nové chuti. Nahlédněte do nabídky, kterou v žádném supermarketu nenajdete a rozšiřte i svůj život o originalitu. V případě jakýchkoliv dotazů, se na nás obraťte. Rádi se Vám budeme věnovat. ORIGINALITA – ZÁKLAD ŽIVOTNÍHO STYLU www.handmadeforsell.com Copyright © 2015 RETEL GROUP s.r.o. Kontakt: Web: www.handmadeforsell.com Email: cz.info@handmadeforsell.com Infolinka: +420 725 546 493
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.