Masky, převleky, dekorace, doplňky

Datum: 05.10.2015
Praha 5. října (PROTEXT) - Halloween, Mikuláš, karnevaly Už brzy propukne šílenství zvané Halloween, svátek, který především děti milují a už dlouho dopředu chystají a dolaďují k dokonalosti své převleky. Halloween je anglosaský lidový svátek, který se pomalu, ale...
Praha 5. října (PROTEXT) - Halloween, Mikuláš, karnevaly Už brzy propukne šílenství zvané Halloween, svátek, který především děti milují a už dlouho dopředu chystají a dolaďují k dokonalosti své převleky. Halloween je anglosaský lidový svátek, který se pomalu, ale jistě, usidluje i v našich kulturních podmínkách. A přestože nejde o náš tradiční svátek, zapojuje se do jeho provozování stále více lidí, především školy a dětské organizace, které vyhlašují oblíbené soutěže o nejstrašidelnější masku. Nenechte své ratolesti smutnit a pomozte vybrat masku, která rozproudí krev nejednomu smrtelníkovi. Internetový portál http://www.tisicajedenfor.cz nabízí širokou řadu převleků, dekorací a doplňků, které zaručí úspěch a zdar každé akce. Každá tématická akce, karneval, nebo párty vyžaduje trochu víc, než jen dobrou organizaci, potřebuje náboj, úžas, překvapení. A pořádný Halloween bez masky a převleku, před kterou ostatní smeknou, bude jen běžným setkáním. Pokud slavíte pouze místní kulturní zvyklosti a nenecháte se zviklat novými prožitky, myslete na děti a představte jim Mikuláše, čerta a anděla v celé své kráse. Nahlédněte do naší nabídky a vyberte pro svůj převlek kostým ve vaší konfekční velikosti, vousy, křídla, paruky a rozhodně neriskujete, že vás vaše dítko odhalí. Ať už se raději bojíte v předvečer Všech svatých na Halloween, nebo upřednostňujete přísliby poslušnosti z úst svých nejmenších na svátek sv. Mikuláše, anebo vás čeká jedna z těch nezapomenutelných karnevalových párty, na jejichž fotky se ještě po letech rádi s přáteli koukáte a bavíte se nad dokonalými kostýmy. Věřte, že vás na holičkách rozhodně nenecháme. V naší nabídce najdete karnevalové kostýmy, celoobličejové masky i škrabošky, ale i paruky pro děti i dospělé, které umocní charakter celé postavy, kterou reprezentujete. Plus spousty doplňků a důležitých nezbytností, které každá představovaná postava potřebuje, vyberete si z klobouků a čepic, brýlí nebo zbraní a mnoha dalšího. Přímým dovozem masek, kostýmů, ale i dekorací a originálních dárků se zabýváme již od roku 1992. Veškeré nabízené zboží máme skladem a nabídku neustále aktualizujeme. Pokud máte jakékoliv dotazy, nenašli jste, co jste hledali, kontaktujte nás prosím, rádi se Vám budeme věnovat. http://www.tisicajedenfor.cz - ZÁBAVA S DŮVTIPEM Copyright © 2015 RETEL GROUP s.r.o. Tisíc a jeden fór Tetčická 27 664 47 Střelice u Brna Email: shop@tisicajedenfor.cz www: www.tisicajedenfor.cz Majitel: Ivo Bukáček Mobil: 737 278 626 Stav objednávek, telefonické objednávky a reklamace: Zlatka Bukáčková Mobil: 737 278 628
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.