DeliBarry: Levnější poštovné díky chytré inovaci

Datum: 05.10.2015
Praha 5. října (PROTEXT) - Hlavní myšlenkou nové služby je umožnit komukoliv - jednotlivcům i firmám - šetřit na přepravě balíků. Nízká cena je prioritou, ale nikdy ne na úkor kvality. Naopak, klíčovými rysy služby jsou rychlost, spolehlivost a pohodlí. DeliBarry doručuje...
Praha 5. října (PROTEXT) - Hlavní myšlenkou nové služby je umožnit komukoliv - jednotlivcům i firmám - šetřit na přepravě balíků. Nízká cena je prioritou, ale nikdy ne na úkor kvality. Naopak, klíčovými rysy služby jsou rychlost, spolehlivost a pohodlí. DeliBarry doručuje balíky po celém světě - vždy za nejlepší možnou cenu. Proces objednávky je maximálně jednoduchý, stačí zadat základní parametry balíku, vyplnit formulář a zaplatit kartou. Pak už zbývá jen nachystat balík a počkat na kurýra, který si zásilku vyzvedne. Jakmile zásilku převezme kurýr, vše jde jako na drátkách. DeliBarry doručuje po České republice do 24 hodin, po Evropě do 48 hodin a kamkoliv na světě do 72 hodin. Že to není jen tlachání do větru, dokazují i reakce prvních zákazníků. "Pár kliků. Pár korun. Superrychlé doručení. Delibarry to zvládá. Nejen jednou nebo dvakrát. Během nějakých deseti pokusů jsem neměl jediný trabl," pochvaluje si Petr Slaný z Prahy. Kontakt: https://www.delibarry.com/cz +420 228 883 663 hello@delibarry.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.