AutaNet.cz - výběr ojetých vozů u kvalitních prodejců

Datum: 01.10.2015
Praha 1. října (PROTEXT) - Zprostředkovatel prodeje nových a ojetých vozidel AutaNet.cz spustil inovované webové stránky. Nová filozofie prodeje umožňuje zájemcům o ojeté vozy vybírat vozidla u kvalitních prodejců. Cílem je usnadnit zákazníkům výběr ojetých vozů a podpořit...
Praha 1. října (PROTEXT) - Zprostředkovatel prodeje nových a ojetých vozidel AutaNet.cz spustil inovované webové stránky. Nová filozofie prodeje umožňuje zájemcům o ojeté vozy vybírat vozidla u kvalitních prodejců. Cílem je usnadnit zákazníkům výběr ojetých vozů a podpořit kvalitní autobazary. Nabídka vozidel je členěna do několika kategorií. Zákazník má možnost výběru vozů také podle typu prodejce. "Stále více se prosazuje trend nákupu vozidel u kvalitních prodejců. Nový web spouštíme, abychom zákazníkům umožnili již při výběru vozidla na internetu, nakupovat u prodejců s odpovídající úrovní zázemí a služeb", říká Jiří Řikovský, manažer projektu. "Nákup ojetého automobilu není levná záležitost. V mnoha případech nabídka na internetu neodpovídá skutečnosti, což také souvisí s kvalitou prodejce. Výběrem vhodných prodejců se snažíme ulehčit práci zákazníkům, aby se vyhnuli neseriózním praktikám", dodává Řikovský. AutaNet.cz měsíčně navštíví 100 tisíc návštěvníků. Spolupracuje se 150 prodejci z celé ČR. Nabízí také informace, zpravodajství, testy modelů, rady k nákupu nebo prověření historie vozidel. Kontakt: Jiří Řikovský manažer projektu e-mail: jiri.rikovsky@autanet.cz tel.: +420 733 739 355 ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.