Nanning prohlubuje spolupráci mezi Čínou a zeměmi ASEAN

Datum: 01.10.2015
Nanning (Čína) 1. října (PROTEXT/PRNewswire) - 12. expozice Čína-ASEAN (CAEXPO) byla ukončena 21. září ve městě Nanning poté, co se konalo 27 fór na vysoké úrovni a podepsalo se 62 mezinárodních a 107 národních smluv o obchodní spolupráci. Fotografie - http://photos.prnewswire.com/prnh/20150930/272287 ...
Nanning (Čína) 1. října (PROTEXT/PRNewswire) - 12. expozice Čína-ASEAN (CAEXPO) byla ukončena 21. září ve městě Nanning poté, co se konalo 27 fór na vysoké úrovni a podepsalo se 62 mezinárodních a 107 národních smluv o obchodní spolupráci. Fotografie - http://photos.prnewswire.com/prnh/20150930/272287 Město Nanning je trvalým místem konání výstavy CAEXPO od roku 2004 a stalo se důležitým kanálem k prohloubení spolupráce mezi Čínou a zeměmi ASEAN, stejně jako k propojení zemí podél Námořní hedvábné stezky 21. století. V současné době Kambodža, Laos, Myanmar, Thajsko, Vietnam a Malajsie v Nanningu zřídily své příslušné konzuláty a 77 společností ze zemí ASEAN v Nanningu investovalo do roku 2014 více než jednu miliardu amerických dolarů. Nanning se stal dopravním spojem díky vysokorychlostní železnici spojující 13 provincií a měst v Číně. Přeshraniční maloobchodní internetové obchodování bylo zahájeno poté, co bylo toto město v srpnu 2014 vybráno jako pilotní město služeb přeshraničního elektronického obchodování v Číně. Fórum informačního přístavu Čína-ASEAN bylo 13. září inaugurováno v Nanningu a účastníci vedli vážné debaty a rozhovory ohledně rozvoje přeshraničního internetového obchodování. Město Nanning vyhradilo plochu o rozloze 33 km2 v novém obvodu Wuxiang jakožto místo základny informačního přístavu Čína-ASEAN, který pomůže vybudovat ekonomický pás podél Hedvábné stezky a Námořní hedvábnou stezku 21. století a zároveň bude představovat výhodu jak pro lidi z Číny, tak pro osoby z ASEAN. Odkazy na přiložené snímky: http://asianetnews.net/view-attachment?attach-id=260212 KONTAKT: Ma Zhenyu, Tel.: 86-10-63074558
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.