Letní dovolená v Chorvatsku 2016 již v prodeji!

Datum: 30.09.2015
Brno 30. září (PROTEXT) - Cestovní agentura trip.travel, s.r.o., provozovatel serveru croatia24.travel připravila novou nabídku pobytů v chorvatských apartmánech, vilách a dalších ubytovacích kapacitách na léto 2016. Již nyní si můžete rezervovat svou dovolenou a vybírat z více...
Brno 30. září (PROTEXT) - Cestovní agentura trip.travel, s.r.o., provozovatel serveru croatia24.travel připravila novou nabídku pobytů v chorvatských apartmánech, vilách a dalších ubytovacích kapacitách na léto 2016. Již nyní si můžete rezervovat svou dovolenou a vybírat z více než 12.000 ubytování. Nabídka obsahuje ubytování v soukromých vilách, apartmánech a domech na celém chorvatském pobřeží. Na začátku prodejní sezony můžete vybírat z velkého množství kvalitních ubytovacích jednotek za výborné ceny. Většina oblíbených apartmánů a domů přímo u moře bývá vyprodána již v podzimních měsících, proto doporučujeme včasnou rezervaci. Pro potvrzení rezervace stačí uhradit 50% z ceny pobytu, doplatek celkové částky je proveden až v den příjezdu přímo majiteli ubytování. Vyberte si na našich přehledných stránkách http://www.croatia24.travel/cs/ . Mnoho typů ubytování od luxusních vil u moře s bazénem až po robinzonské ubytování na samotě, kde nebudete nikým rušeni a pláž budete mít jenom pro sebe. Rezervujte si pobyt nyní na http://www.croatia24.travel/cs/booking.php a vyberte si ten nejlepší apartmán pro strávení vaší letní dovolené v roce 2016. Kontakt: Ing. Miroslav Falber http://www.croatia24.travel/cs/ info@trip.travel
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.