Velká lyžařská střediska a mnoho high-tech novinek v zimě 2015/16

Datum: 29.09.2015
Kolín nad Rýnem 29. září (PROTEXT/PRNewswire) - Obrovská navzájem propojená lyžařská střediska a moderní lanovky již čekají na své návštěvníky v nadcházející sezóně. Především v Rakousku se v tomto směru mnoho událo. Přinášíme Vám krátký přehled nejdůležitějších...
Kolín nad Rýnem 29. září (PROTEXT/PRNewswire) - Obrovská navzájem propojená lyžařská střediska a moderní lanovky již čekají na své návštěvníky v nadcházející sezóně. Především v Rakousku se v tomto směru mnoho událo. Přinášíme Vám krátký přehled nejdůležitějších novinek v oblíbených lyžařských regionech. Nejzajímavějším projektem této zimy je určitě propojení střediska Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang se sousedním lyžařským střediskem Fieberbrunn. Díky novému lanovkovému spojení TirolS rostou oba regiony dohromady v jeden z největších lyžařských regionů země. Ve středisku SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental v Brixenu se rozjede mimo jiné nejrychlejší osmimístná sedačková lanovka světa. Další novinky: V Zillertal Aréně a ve francouzském Les 2 Alpes se můžete těšit na zbrusu nový sjezd do údolí a na plno akcí jako například „Välley Rälley“ (Zillertal) nebo „Pow(d)er Week“ (Les 2 Alpes). Zajímá Vás ještě více technologických novinek a eventových tipů? Všechny novinky a detailní informace naleznete zde: http://tisk.snowtrex.cz/novinky-pro-zimu-1516/ Pro další informace a tištěný obrazový materiál kontaktujte, prosím: TravelTrex GmbH Veronika Figarová tisk-cz@traveltrex.com Tel. +420 234 495 495 TravelTrex je jedním z předních prodejců zimních dovolených v Evropě a nabízí atraktivní lyžařské balíčky na webové stránce v 15 jazycích a ve 20 zemích. Další informace naleznete zde: http://tisk.snowtrex.cz/newsroom/ - Cross reference: Picture is available at AP Images (http://www.apimages.com) and http://www.presseportal.de/nr/103258 -
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.