WELLNESS MAGAZÍN

Datum: 22.09.2015
Praha 22. září (PROTEXT) - Věděli jste, že naši polští sousedé mají pro lázně termín ozdravlenie? A také už nejen zasvěcení vědí, že wellness procedury jsou pro lidské zdraví účinné stejně, jako lázeňské procedury. Klasické lázeňství se stále více prolíná s wellness...
Praha 22. září (PROTEXT) - Věděli jste, že naši polští sousedé mají pro lázně termín ozdravlenie? A také už nejen zasvěcení vědí, že wellness procedury jsou pro lidské zdraví účinné stejně, jako lázeňské procedury. Klasické lázeňství se stále více prolíná s wellness produkty a součástí aktuálního čísla WELLNESS MAGAZÍNU, časopisu zaměřeného na rehabilitaci, lázeňství, wellness služby a špičkovou medicínu je právě proto KATALOG LÁZNĚ A WELLNESS ČR+SR 2016. Katalog přináší v češtině, angličtině a ruštině přehled všech subjektů na českém a slovenském trhu, nabízejících především léčebné lázeňství (včetně indikací) a wellness provozů. U charakteristiky každých lázní jsou také nezbytné kontakty. Čtenáři se v novém čísle dočtou o novinkách v českém a slovenském lázeňství/wellness, o otevření zajímavých lázeňských provozů ale také o tom, jaké opodstatnění mají pro kardiaky - v době sofistikované farmakologické léčby - klasické lázeňské procedury využívající uhličité koupele například v Lázních Poděbrady. Proč by měla problematika wellness průmyslu a lázeňství naši společnost vůbec zajímat? Protože české a slovenské lázeňství je jedinečné a podle rozsáhlého průzkumu, financovaného a publikovaného Global Wellness Institutem se „otočilo“ v roce 2013 v globálním wellness průmyslu neuvěřitelných 3,14 miliard amerických dolarů a nejpopulárnějšími destinacemi jsou podle průzkumu místa, která nabízejí: - wellness služby a programy využívající místní přírodní zdroje a produkty - klidné prostředí v přírodě - zdravou stravu (pokud možno z místních zdrojů) - klidné a pohodlné cestování - wellness pobyty připravované specialisty klientům na míru Všechny vyjmenované atributy mohou české a slovenské lázně i wellness centra nabídnout a dokonce mnohem víc: jedinečnost léty vyzkoušených lázeňských programů připravených lékaři, profesionální péči spa terapeutů, návštěvu ve světě nevídaných a neobvyklých historických míst. Více informací: marta.csontosova@mojegenerace.cz mobil: 00420 602248511 adresa redakce: WELLNESS MAGAZÍN, Písnická 52, 142 00 Praha 4 www.mojegenerace.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.