ITÁLIE – MOŘE, SLUNCE, SPORT, POHODA, RELAXACE

Datum: 18.09.2015
Hlinsko 18. září (PROTEXT) - Převážně hornaté území, vlídné pláže, příjemné středomořské subtropické podnebí, rozvinutý cestovní ruch a tisíce spokojených turistů proudících každoročně tímto směrem – to je Itálie. Řím, hlavní město Itálie, bylo založeno...
Hlinsko 18. září (PROTEXT) - Převážně hornaté území, vlídné pláže, příjemné středomořské subtropické podnebí, rozvinutý cestovní ruch a tisíce spokojených turistů proudících každoročně tímto směrem – to je Itálie. Řím, hlavní město Itálie, bylo založeno před více než 2 700 lety a úspěšně láká milovníky dějin na bohatou historii, která se zde objevuje doslova na každém kroku. Itálii ale také proslavil třeba Shakespeare, který město Veronu v severní Itálii, zasadil do své slavné tragédie Romeo a Júlie, nebo také známý svůdce Casanova. Ale i ten kdo zrovna nestojí o historii, si v Itálii najde to své. OSTROVY ITÁLIE Italské ostrovy jsou doslova rájem všech, kteří touží po odpočinku, překrásné přírodě, vodních hrátkách i dokonalém ubytování v moderních komplexech, které splní svým klientům každé přání. SARDÍNIE Druhý největší ostrov Středozemního moře s dávnými dějinami nuragské civilizace, jejichž stín neustále potkáváte v podobě kamenných věží ve tvaru komolého kužele, soch a dalších artefaktů. Sardínie je místo romantických schůzek, orchidejí, průzračného moře a vynikající místní kuchyně. SICÍLIE Symbolem Sicílie je nejen dosud činná sopka Etna, množství antických památek, ale i závan tajemné mafie. Sicílie, to jsou vyhrocené emoce, silná rodinná pouta i gastronomický ráj. Sicílie jen čeká, aby vám nabídla kousek ze své pestrosti a barevnosti. ELBA Když se řekne ostrov Elba, vybaví se většině lidí místo nuceného exilu Napoleona Bonaparte. Elba je ale také místem skvělých pláží, horské krajiny i úžasného podmořského světa. Na své si zde přijdou vášniví vyznavači potápění, horské cyklistiky i historických souvislostí. Cestovní agentura Monika nabízí široký záběr pobytových i poznávacích zájezdů napříč zeměpisnými pásmy i zákaznickými tužbami. Máte-li zájem objevit ty nejlepší místa Itálie a zároveň toužíte po dokonalém zákaznickém servisu a prověřených oblastech. Kontaktujte prosím specialisty CA MONIKA, kteří Vám velice rádi vyjdou vstříc. Copyright © 2015 RETEL GROUP s.r.o. Kontakt: Cestovní agentura MONIKA Wilsonova 676 Hlinsko 539 01 Tel.: 469 625 338 Tel.: 775 012 520 Email: info@letem-svetem.cz Email: camonika@seznam.cz Web: www.letem-svetem.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.