Praha se umístila mezi nejlevnějšími evropskými velkoměsty

Datum: 18.09.2015
Praha/Londýn 18. září (PROTEXT/BusinessWire) - Praha je jedním z nejlevnějších velkoměst v Evropě z hlediska cen ubytování. S tímto výsledkem přišel TravelMag.com ve své nedávné anketě, která porovnávala ceny hotelů ve čtyřiceti populárních městech. Porovnávaly se...
Praha/Londýn 18. září (PROTEXT/BusinessWire) - Praha je jedním z nejlevnějších velkoměst v Evropě z hlediska cen ubytování. S tímto výsledkem přišel TravelMag.com ve své nedávné anketě, která porovnávala ceny hotelů ve čtyřiceti populárních městech. Porovnávaly se ceny za měsíc září - nejfrekventovanější část roku pro většinu evropských velkoměst. Do ankety byly zařazeny pouze hotely umístěné v centru města minimálně se třemi hvězdičkami, které navíc měly v průměru pozitivní ohlasy klientů. Praha se umístila na 37. místě ankety s průměrnou cenou €38 euro za noc za nejlevnější dvoulůžkový pokoj. Pouze tři destinace vyšly jako levnější, a to: Bukurešť (€34), Sofia (€30) a Kyjev (€29). Na druhém konci žebříčku vede Milán s průměrnou cenou €135 euro, zatímco Stockholm je na druhém místě s €133 eury. Za zvýšení cen hotelů v Miláně může podle Paula Josepha z TravelMag.com právě probíhající světová výstava Expo 2015, díky níž se průměrné ceny ubytování zvýšily o celých 25 procent. Následující tabulka ukazuje pět nejdražších a pět nejlevnějších velkoměst v Evropě z hlediska ubytování za měsíc září. Uvedené ceny odráží průměrnou taxu v jednotlivých destinacích za nejlevnější dostupný pokoj pro dva (minimálně tříhvězdičkový) v období mezi 1. a 30. zářím 2015. 1. Milán 135 euro 2. Stockholm 133 euro 3. Mnichov 127 euro 4. Amsterdam 119 euro 5. Curych 116 euro ---------------------- 36. Budapešť 39 euro 37. Praha 38 euro 38. Bukurešť 34 euro 39. Sofia 30 euro 40. Kyjev 29 euro Celý žebříček ankety je k dispozici na: http://www.travelmag.com/articles/city-destinations-europe-2015/ Podívejte se na původní verzi zprávy na businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20150917005071/en/ Kontakty: TravelMag.com Paul Joseph Tel: (0044) 07977499670 Email: press@travelmag.com Zdroj: TravelMag.com Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy. (BW)
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.