Know-how firmy QED GROUP se rozšiřuje do zahraničí

Datum: 12.08.2015
Praha 12. srpna (PROTEXT) - O metodu sociomapování, kterou vyvinula přední česká konzultantská společnost QED GROUP a.s., roste zájem ve Spojených státech. Od začátku srpna budou moci tuto metodu využívat i klienti významné americké společnosti TiER1 Performance Solutions, která...
Praha 12. srpna (PROTEXT) - O metodu sociomapování, kterou vyvinula přední česká konzultantská společnost QED GROUP a.s., roste zájem ve Spojených státech. Od začátku srpna budou moci tuto metodu využívat i klienti významné americké společnosti TiER1 Performance Solutions, která s QED GROUP a.s. uzavřela licenční smlouvu na používání software a metodologie sociomapování týmů. Jedná se o strategické mezinárodní partnerství, díky kterému české know-how najde další uplatnění na zahraničních trzích. Metoda sociomapování podporuje efektivní spolupráci a komunikaci uvnitř týmu i napříč celou organizací. Přispívá ke zvyšování výkonnosti týmů, a tím i k vyšší angažovanosti zaměstnanců a lepším finančním výsledkům. Tato metoda je v Česku využívána např. při přípravě speciálních jednotek v armádě či v mnoha velkých korporacích, jako je např. Česká spořitelna, J&T Banka nebo T-Mobile. Uzavřením licenční smlouvy s TiER1 se potvrzuje vzrůstající poptávka po metodě sociomapování i v zemích mimo Českou republiku, potažmo Evropskou unii. Nástroj je používán např. v Austrálii, Singapuru a Spojených arabských emirátech. Licenci si pro své vlastní využití zakoupila také mezinárodní právní firma Dentons. Obchodní aktivity na mezinárodní úrovni rozvíjí Nikos Balamotis, Managing Partner QED GROUP, který k nově navázané spolupráci uvádí: "Věřím, že tento krok zahajuje další významnou etapu při šíření české metody sociomapování ve světě. TiER1 má skvělý tým, který bude úspěšně přispívat k rozvoji týmové spolupráce v klientských organizacích." Společnost TiER1 se specializuje především na rozvoj organizací, poradenství v oblasti řízení změn a korporátního vzdělávání. Má pobočky ve čtyřech amerických státech a mezi největší klienty patří Procter & Gamble, FedEx, McDonald’s a také NASA. Kontakt: Zita Lara Tel.:774 300 902 E-mail: zita.lara@qedgroup.cz http://www.qedgroup.cz QED GROUP poskytuje služby v oblasti rozvoje lidských zdrojů, vzdělávání, managementu a strategického rozhodování. Používané techniky a produkty opírá o nové vědecké poznatky, technologie a trendy ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.