Posila do řídícího týmu Nicopure Labs

Datum: 05.08.2015
Tampa (Florida, USA) 5. srpna (PROTEXT/PRNewswire) - Přední odbornice v oblasti e-cigaret a zákonných předpisů posiluje řídící tým Nicopure Labs, LLC Nicopure Labs, LLC, přední výrobce esencí do elektronických cigaret a také elektronických cigaret značek Halo, eVo, Triton a...
Tampa (Florida, USA) 5. srpna (PROTEXT/PRNewswire) - Přední odbornice v oblasti e-cigaret a zákonných předpisů posiluje řídící tým Nicopure Labs, LLC Nicopure Labs, LLC, přední výrobce esencí do elektronických cigaret a také elektronických cigaret značek Halo, eVo, Triton a G6 dnes oznámil jmenování Patricie I. Kovacevic hlavním poradkyní a ředitelkou pro plnění zákonných předpisů. S rozsáhlými zkušenostmi z USA a zároveň s mezinárodními zkušenostmi v oblasti elektronických cigaret a tabákového průmyslu zastávala Kovacevic řídicí pozice pro právní otázky a otázky plnění zákonných předpisů ve společnostech Philip Morris International, Lorillard a ITG Brands. Kovacevic sehrála klíčovou roli při získání vůbec prvních povolení pro nově regulované tabákové výrobky před jejich uvedením na trh od amerického Úřadu pro kontrolu potraviny a léčiv (Food and Drug Administration). Kovacevic, která bude podléhat zakladatelům společnosti Nicopure Labs, LLC, Jeffreymu Stamlerovi a Jasonovi Del Giudicemu, převezme zodpovědnost za právní otázky společnosti v globálním rozsahu, dále pak za záležitosti plnění zákonných předpisů a také zapojení do veřejné politiky. „Patricia je světoznámým odborníkem v oblasti dodržování zákonných předpisů a zkušeným lídrem, který dokáže řídit právnické týmy a zvládat situace v různých jurisdikcích. Její profesionální dovednosti a osobní odhodlání ke specifickým příležitostem omezení škodlivosti, jakou představují inhalační výrobky, jsou ideálním spojením pro neustálé rozšiřování naší společnosti a trhu s těmito výrobky a také pro náš závazek dodržovat legislativu a standardy kvality. Jsme velmi potěšeni faktem, že se Patricia přidala k našemu manažerskému týmu." Kovacevic je nositelkou titulu v oboru práv z Columbia Law School a je oprávněna vykonávat činnost ve státě New York a před Nejvyšším soudem Spojených států. O společnosti Nicopure Labs, LLC Společnost Nicopure Labs LLC se sídlem v Tampě v USA, která byla založena v roce 2009, je předním výrobcem esencí do elektronických cigaret a odpařovacích pomůcek, se závody ve Spojených státech a Evropě. Společnost Nicopure Labs nedávno přestěhovala své výrobní a distribuční provozy do nově nabytého zařízení o rozloze 100 000 čtverečných stop (cca 9300 m2) v Gainesville na Floridě. Nicopure Labs, LLC distribuuje zboží do 110 zemí světa a svou působnost také rozšířila nedávným založením své evropské centrály v Nizozemí. Pro více informací o společnosti Nicopure Labs a jejích předních esencích do e-cigaret s názvem American Made nebo o jejich inovační řadě pomůcek navštivte prosím stránky www.nicopure.com pro informace o společnosti, nebo www.halocigs.com, kde najdete informace pro distributory a prodejce. KONTAKT: Jason Del Giudice, press@nicopure.com, (888) 425-6649
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.