DOVOLENÁ V CHORVATSKU

Datum: 04.08.2015
Praha 4. srpna (PROTEXT) - Chorvatsko je trendem letních dovolených už pořádně dlouhou dobu a ani letos tomu nebude jinak. Členité pobřeží Jaderského moře, subtropické podnebí, nádherná příroda, historická architektura turistických center, ale třeba i velice pohodová místní...
Praha 4. srpna (PROTEXT) - Chorvatsko je trendem letních dovolených už pořádně dlouhou dobu a ani letos tomu nebude jinak. Členité pobřeží Jaderského moře, subtropické podnebí, nádherná příroda, historická architektura turistických center, ale třeba i velice pohodová místní atmosféra a přijatelné ceny, to jsou atributy, které každoročně upřednostní tisíce turistů ve svém dovolenkovém čase. NEJŽÁDANĚJŠÍ DESTINACE CHORVATSKA Nejoblíbenější destinací dovolenkového ráje je nejspíše poloostrov Istrie, nachází se na severním pobřeží Jaderského moře, skýtá obrovské přírodní bohatství a uvolněnou atmosféru. Dalmácie – toto velmi členité území podél pobřeží Jaderského moře je známé výraznými středomořskými rysy a velmi teplým létem, nejčastěji navštěvovanými místy jsou Zadar, Split, nebo Dubrovník. Kvarnerský záliv se nachází mezi Istrijským poloostrovem a dalmatským pobřežím a nabízí neobyčejná dobrodružství v severní části Jaderského moře. Plitvická jezera, která se nalézají ve střední části země na řece Korana, přinášejí návštěvníkům neuvěřitelnou podívanou ve formě šestnácti krasových jezer propojených kaskádami a vodopády. Ať už se rozhodnete pro rodinnou jízdu nebo individuální průzkum místní kultury a přírodních krás, neváhejte a kontaktujte pro kvalitní služby pouze profesionály ve svém oboru. Jsme CESTOVNÍ AGENTURA MONIKA a na trhu se úspěšně pohybujeme již od roku 2008. V naší neustále aktualizované nabídce najdete zájezdy prověřených cestovních kanceláří do celého světa, ale i oblíbených tuzemských lokalit. Garantujeme nejen spolehlivost jednotlivých zájezdů a služeb, které zprostředkováváme, ale i cenu zájezdu, která je naprosto totožná s cenou cestovní kanceláře, která zájezd organizuje. Obrovskou devizou našich služeb je možnost klienta porovnávat nabízené zájezdy a služby jednotlivých cestovních kanceláří a schopnost orientovat se na trhu. Chorvatsko je krásná země s mnoha zajímavými příležitostmi k relaxaci, sportovním zážitkům i kulturnímu vyžití. Máte-li zájem o konkrétní lokality, nebo jste v Chorvatsku ještě nikdy nebyli a potřebujete zasvěcené informace, kontaktujte nás, velice rádi Vám zodpovíme veškeré dotazy. Kontakt: LETEM SVĚTEM – CHORVATSKO cestujte s námi Cestovní agentura MONIKA Copyright © 2015 RETEL GROUP s.r.o. Cestovní agentura MONIKA Monika Štveráková Wilsonova 676 Hlinsko 539 01 Tel.: 469 625 338 Tel.: 775 012 520 Email: info@letem-svetem.cz Email: camonika@seznam.cz Web: http://www.letem-svetem.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.