ÚČETNICTVÍ PRAHA s.r.o. - PROFESIONALITA A ODBORNOST NA NEJVYŠŠÍ ÚROVNI

Datum: 30.07.2015
Praha 30. července (PROTEXT) - Pokud byste se zeptali managementu kterékoliv firmy, která sekce jejich společnosti je nejdůležitější, co myslíte, že by odpověděli? Obchodní oddělení - důležité, neboť bez prodeje nemůžete firmu ani rozjet, natož dlouhodobě fungovat. Marketing...
Praha 30. července (PROTEXT) - Pokud byste se zeptali managementu kterékoliv firmy, která sekce jejich společnosti je nejdůležitější, co myslíte, že by odpověděli? Obchodní oddělení - důležité, neboť bez prodeje nemůžete firmu ani rozjet, natož dlouhodobě fungovat. Marketing - ano, jak jinak zjistíte, komu své služby nabídnout? Účetní kancelář – samozřejmě, protože když už si dáte tu práci a zajistíte chod firmy, pravidelný odbyt, povědomí o vašem produktu, nakonec přijde na řadu práce, která sice není vidět, přesto na ní stojí každá jednotlivá sekce, každý zaměstnanec, včetně majitelů firmy. Odborník účetních operací nejenže zvládá naprosto s přehledem bezproblémový pohyb v dané legislativě, ale zajistí hladký průběh všech požadovaných operací napříč všemi úřady, dohlédne na dodržování závazků vůči dodavatelům, odběratelům i úřadům. A co více, profesionální účetní má naprosto odzbrojující přehled o pozitivních i negativních stránkách společnosti a na jejich základě dokáže odborně posoudit další vývoj nebo naopak utlumení konkrétních aktivit. No řekněte, existuje někdo potřebnější v oblasti podnikání? PROFESIONALITA A ODBORNOST, ZÁKLAD DOBRÉ ÚČETNÍ SPOLEČNOSTI Problémem je, že zatímco klasickým účetním operacím se běžně vyučuje na každé střední škole, opravdových účetních talentů s vůlí a ochotou neustále se vzdělávat je pomálu. Jde zde výhradně o záležitost jedinců, nikoliv masy. Z tohoto důvodu se mnohokrát vyplatí do svých účetních záležitostí zasvětit nezávislého profesionála nežli zaměstnance, kterého musíte bez přestání školit a financovat jeho vzdělání. Účetnictví je jako hra v šachy, existuje masa lidí, která zná jednotlivé tahy, postupy a je schopna dodržovat základní metody, a ano i tak se dá šachová partie hrát. A pak jsou zde mistři v šachu, kteří mají představivost, dokáží předvídat a znají mnoho postupů, které kombinují v závislosti na momentálním vývoji. Jsme mistry v účetnických kláních, jsme profesionální účetní kancelář Účetnictví Praha, s.r.o., specializujeme se na odborné účetní služby na vysoké úrovni pro fyzické i právnické osoby.Vedením účetnictví a daňové evidence se zabýváme prioritně v Praze a okolí. Samozřejmostí našich služeb je smluvně ošetřený vztah společnost – klient, na jehož základě se zavazujeme ke kvalitní práci, spolehlivosti a profesionální mlčenlivosti. VEDENÍ ÚČETNICTVÍ, DANĚ, MZDY Naprostý přehled, odborné poradenství, zastupování na úřadech a mnoho let zkušeností v řešení i těch nejzapeklitějších problémech nás předurčuje k dobré volbě při hledání partnera v účetních záležitostech. Ať už jsou vaše požadavky a očekávání od služeb profesionální kanceláře jakékoliv, ujišťujeme vás, že vaše zkušenosti s účetními už budou od teď pouze dobré. Těšíme se na spolupráci Účetnictví Praha, s.r.o. Copyright © 2015 RETEL GROUP s.r.o. KONTAKT: Františkova 903/1, 198 00 Praha 9 Tel: +420 604172992 Tel: +420 723000093 E-mail: info@ucetnictvi-praha.eu Web: sem-text-odkazuwww.ucetnictvi-praha.eu
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.