Stěhování na chaty a chalupy už není problém

Datum: 21.07.2015
Plzeň 21. července (PROTEXT) - Pomalu končí školní rok, brzy začnou prázdniny, dny zaslouženého letního volna, na které se celý rok těšíte. Jsme národ chatařů a chalupářů a toto období se vyznačuje zejména cestováním z měst do přírody a klidného prostředí chat a chatiček....
Plzeň 21. července (PROTEXT) - Pomalu končí školní rok, brzy začnou prázdniny, dny zaslouženého letního volna, na které se celý rok těšíte. Jsme národ chatařů a chalupářů a toto období se vyznačuje zejména cestováním z měst do přírody a klidného prostředí chat a chatiček. Děti dostávají prostor k letním hrátkám a dospělí mnohdy oželí trochu toho času na cestování do práce, jen aby se mohli odpoledne zase vracet do té krásné a pokojné krajiny. Jediným problémem, který hatí veškerou radost z chataření, je stěhování všech věcí, nábytku, technologií a dalších nezbytností, které každoročně po sezóně zase vozíte zpět, abyste zabránili možným ztrátám chatových nenechavců, kterých je pořád víc než dost. Pokud jste jedním z těch, kteří jsou nuceni složitě přemlouvat souseda, aby vám půjčil auto na převoz milované televize, počítače, pračky a také kol a kajaků, nebo několikrát unavení a znechuceni obrátíte několikrát cestu na chatu a zase zpět, jen abyste dovezli vše potřebné a zabydlili své letní obydlí. Nebo pokud jste jedním z těch, kdo opravdu nesnáší tento každoroční stěhovací rituál, nezoufejte! Máme řešení, které jistě uvítáte. Jsme stěhovací firma s dlouholetou tradicí a s mnoha zkušenostmi, vyřešíme veškeré stěhovací úkony za vás a vy už si můžete pouze sbalit plavky, cestou nakoupit buřty na táborák a spokojeně užívat letních dnů. Jmenuji se Jaroslav Čepický a nabízím naprostou spolehlivost a 100 % férové jednání. STĚHOVÁNÍ, VYKLÍZENÍ A LIKVIDACE NEPOTŘEBNÝCH VĚCÍ Přivezeme vše potřebné a ustavíme na předem určená místa. A že nevydržíte léto bez svého piana - i to vám velice rádi přivezeme. Letní sezóna na chalupě je ale také plná rekonstrukcí a nových plánů. Možná jste přijeli po dlouhé době na svou chatu a s hrůzou jste zjistili, co všechno je třeba vyhodit a zlikvidovat, věci, které se vám hromadí v garáži, kůlně i na zahradě. A vy chcete přece odpočívat a ne neustále zakopávat o staré a nepotřebné harampádí. I v tomto případě Vám velice rádi pomůžeme. Demontujeme starý nábytek, vystěhujeme nefunkční spotřebiče, uvolníme místo v garáži pro vaše auto. Ekologicky zlikvidujeme, co bude třeba, a Vy už se nemusíte starat o nedostatek místa. PROVZDUŠNÍME VAŠE LETNÍ DNY STĚHOVÁNÍ PLZEŇ Jaroslav Čepický Působíme po celé České republice a Evropské unii a jsme tu vždy, když nás budete potřebovat. STĚHOVÁNÍ PLZEŇ - volejte NON-STOP mobil: 775 335 530. Copyright (C) 2015 RETEL GROUP s.r.o. Kontakt: JAROSLAV ČEPICKÝ K Valše 89/5 Plzeň - Litice 321 00 Stěhování NON-STOP Telefon: +420 377 525 570 mobil: 775 335 530 e-mail: cepicky.j@post.cz web: www.stehovani-plzen.cz/ ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.