Úspěšný dvouciferný růst v daňovém roce 2014/2015: Tržby firmy Siewert & Kau o hodně překročily hranici 500 miliónů eur

Datum: 10.07.2015
Bergheim (Německo) 9. července (PROTEXT/PRNewswire) - Siewert & Kau, specialista v oblasti logistických služeb a distribuce výpočetní techniky, v uplynulém daňovém roce o hodně překročil svůj cíl v oblasti tržeb, který byl stanoven na půl miliardy eur. Tato velkoobchodní společnost...
Bergheim (Německo) 9. července (PROTEXT/PRNewswire) - Siewert & Kau, specialista v oblasti logistických služeb a distribuce výpočetní techniky, v uplynulém daňovém roce o hodně překročil svůj cíl v oblasti tržeb, který byl stanoven na půl miliardy eur. Tato velkoobchodní společnost zvýšila tržby o 55 miliónů eur a dosáhla celkových tržeb ve výši 545 miliónů eur, což je 11% nárůst tržeb. Růst tržeb firmy Siewert & Kau je založen na organickém růstu, kterého společnost dosahuje zejména svou typickou „soustředěnou distribucí“ a zároveň potvrzuje úspěšnost nového přístupu založeném na poskytování komplexních řešení, které firma zařadila do své korporátní strategie. Kromě toho firma v uplynulém období navýšila počet zaměstnanců o šest procent na asi 320. V meziročním srovnání nejvíce rostly tržby za PC systémy a zobrazovací technologie, kde byl vzhledem ke shora uvedenému průměrnému růstu zaznamenán nejvyšší nárůst. Díky proaktivnímu přístupu k prodejům a zkušenostem se společnosti po celý rok dařilo zvýšit také retenci důležitých zákazníků a výrobců. "Na začátku roku 2015 jsme rozšířili naší řadu rychloobrátkových produktů a začali nabízet specializovaná řešení. V rámci této strategie se snažíme posilovat firemní sektor jako další zdroj tržeb a tato strategie nám umožní vytvářet další synergie a pobídky pro další zvyšování tržeb," dodává Siewert. Na cestě k dalšímu budoucímu růstu Během několika příštích měsíců se chce firma Siewert & Kau i nadále profilovat jako spolehlivý a flexibilní partner pro specializované obchody a výrobce. V reakci na přetrvávající růst a vysokou poptávku po IT produktech a logistických službách firma Siewert & Kau zahájila nový finanční rok rozšířením svých skladových kapacit o zhruba 30% a svých kancelářských prostor pak o dalších 1000 m2. Kontakt pro tisk: Flutlicht GmbH Allersberger Strasse 185G / 90461 Nuremberg +49(0)911-47495-0 siewert_kau@flutlicht.biz Zdroj: Siewert & Kau Computertechnik GmbH
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.