DESIGNOVÝ NÁBYTEK Z NETRADIČNÍHO MATERIÁLU

Datum: 08.07.2015
Praha 8. července (PROTEXT) - Originalita, ekologické materiály, sympatická řešení, to všechno a ještě mnohem více je DRUMBEN - originální český výrobek do každé domácnosti. Společnost DRUMBEN je výhradně českou firmou, která se vyšvihla na přední příčky oblíbenosti...
Praha 8. července (PROTEXT) - Originalita, ekologické materiály, sympatická řešení, to všechno a ještě mnohem více je DRUMBEN - originální český výrobek do každé domácnosti. Společnost DRUMBEN je výhradně českou firmou, která se vyšvihla na přední příčky oblíbenosti mezi zákazníky s požadavky na originalitu a multifunkčnost bytových doplňků za dostupné ceny. Vývoj a výroba inovativních doplňků interiérů stojí na neotřelosti a kreativitě mladých designérů a flexibilitě nadaných architektů. Spojením originality myšlení s důmyslnými konstrukčními prvky přichází na svět jedinečný designový nábytek z recyklovaného papíru s přidanou hodnotou snadné manipulace, maximální úspory místa a efektivní multifunkcionality. DrumbenTøm Multifunkční designové řešení DrumbenTøm si již získal příznivce mnoha domácností, s požadavky na netradiční a víceúčelová řešení. Korpus nábytku Drumben je vyroben speciální technologií z recyklovaného vrstveného papíru, který splňuje vysoké nároky na designa pevnost. Horní sedací plocha je vyrobena z kvalitní lakované březové překližky s funkční nosností až 200 kg, v krátkodobém tlaku dokonce snese zatížení až 1 200 kg! DrumbenTøm nabízíme ve třídílných stohovatelných sadách ve dvou velikostech. S potiskem i bez, určené ke kreativnímu dotvoření, dle interiéru domácnosti zákazníka. Nømad Praktický pojízdný stolek Nømad nabízí úsporné řešení funkčního bytového doplňku pro menší prostory. Praktičnost inovativního řešení Nømad poskytuje úložný prostor až 140 litrů pro vše, co se jinam nevejde: časopisy, pletení, polštáře, deky, hračky apod. Snadnou manipulaci zajišťují důmyslně skrytá kolečka a nenáročnost údržby zajišťuje horní deska stolku, která je opatřena několika vrstvami speciálního olejového vosku na přírodní bázi. Anebø Pozoruhodný regálový systém Anebø příjemně oživí interiér moderního obývacího pokoje, domácí pracovny či kanceláře. Rovněž v tomto případě si můžete vybrat z několika barevných a designových variant. Společnost DRUMBEN neustále rozvíjí svůj koncept inovativního designového nábytku v závislosti na požadavcích trhu a především nesčetných přání svých klientů. Již na podzim roku 2015 se tak můžeme těšit na uvedení dalšího vychytaného modelu houpačky a v plánu je rovněžúžasný a praktický program pro domácí mazlíčky. Máte-li jakékoliv dotazy, kontaktujte nás prosím, velice rádi Vám zodpovíme veškeré nejasnosti. Těšíme se na Vás DRUMBEN DESIGNOVÝ NÁBYTEK Z NETRADIČNÍHO MATERIÁLU Kontakt: Drumben, s.r.o. Uničovská 362 789 85 Mohelnice Zdeněk Roller Mobil: +420 774 988 088 Email: zdenek@drumben.com Web: http://drumben.com ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.