Poštovní schránky Praha

Datum: 22.05.2015
Praha 22. května (PROTEXT) - Výrobou a montáží poštovních schránek pro Prahu se zabývá specializovaná firma Slánský, která působí po celé republice. Nezáleží na tom, zda žijete v rodinném domku na předměstí hlavního města nebo v bytě ukrytém v centru Prahy, bez poštovní...
Praha 22. května (PROTEXT) - Výrobou a montáží poštovních schránek pro Prahu se zabývá specializovaná firma Slánský, která působí po celé republice. Nezáleží na tom, zda žijete v rodinném domku na předměstí hlavního města nebo v bytě ukrytém v centru Prahy, bez poštovní schránky se zkrátka neobejdete. Zatímco k rodinnému domku si můžete vy sami individuálně vybrat poštovní schránku, která se vám líbí, u bytového domu je to těžší, jelikož jste ovlivněni i typem schránek, jaký používají vaši sousedé. Kvalitní schránky do všech domácností Máte nový rodinný domek a sháníte novou poštovní schránku? Nebo ta stará už nefunguje tak, jak má a vy byste ji rádi vyměnili? Pak neváhejte a obraťte se na firmu Slánský, která je opravdovým specialistou. Její poštovní schránky jsou velmi kvalitní a dosahují proto i dlouhé životnosti. Pohodlně pojmou všechny vaše důležité i nedůležité dopisy, noviny, časopisy nebo reklamní letáky. Nezajišťují zde pouze prodej vyrobených schránek, ale zabývají se i montáží poštovních schránek v Praze a okolí. Můžete tak ušetřit svůj čas i finanční prostředky, protože takto si zajistíte komplexní služby v jednom. Na schránku navíc získáte tříletou záruku, jmenovky podle seznamu, číslo a tři kusy klíčů. Po celé ČR, tedy i po Praze, je doprava schránek zdarma. Cena, za kterou vidíte schránky v e-shopu, je pro vás tedy konečná. Doprava poštovních schránek po Praze zdarma Kvalitní poštovní schránku si tak snadno můžete zajistit odkudkoliv. Schránky jsou nezbytnou součástí nejen bytových a rodinných domů, ale využívají se také jako součást hotelů, restaurací, různých administrativních budov nebo podobných zařízení. Tam všude je firma Slánský dodává a věří, že poslouží svému účelu. Ke koupi vám můžeme doporučit nerezové, plechové i plastové schránky, které jsou cenově nejdostupnější. Všechny typy schránek od firmy Slánský jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, které dlouhodobě ochrání vaši poštu. Copyright © 2015 RETEL GROUP s.r.o. KONTAKT: Jiří Slánský Slavětín nad Metují 66 Nové Město nad Metují 549 01 GSM: +420 608 808 688 e-mail: info@slansky.cz web: www.slansky.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.