Jarní Prodejní den společnosti United Brands

Datum: 23.04.2015
Praha 23. dubna (PROTEXT) - United Brands otevřelo čtrnáctým ročníkem v pořadí svůj tradiční jarní Prodejní den s datem 16.4.2015. Hlavním tématem byla TOP bílá vína Evropy a TOP světové destiláty. Celé odpoledne a podvečer se neslo v tématu letní pláže a odpočinku, teplota...
Praha 23. dubna (PROTEXT) - United Brands otevřelo čtrnáctým ročníkem v pořadí svůj tradiční jarní Prodejní den s datem 16.4.2015. Hlavním tématem byla TOP bílá vína Evropy a TOP světové destiláty. Celé odpoledne a podvečer se neslo v tématu letní pláže a odpočinku, teplota zvoleného dne vhodně doplňovala celou akci. Sklenka chuťově vybraného CREMANT de BORDEAUX DULONG vítala všechny příchozí. Odpoledne bylo zpestřeno živou kuchyní, která přímo před zraky návštěvníků doprovázela prezentace a degustace v podání sommeliéra United Brands, pana Jaroslava Štěpána. Jednalo se o bílá vína Itálie značky TINAZZI, německý Riesling PRINZ VON PREUSSEN, z Francie LA BAUME SAINT-PAUL a ze Španělska vína FAUSTINO. TOP destiláty, které byly s velkým zájmem našich hostů degustovány - autentický kanadský UNGAVA CANADIAN PREMIUM GIN, francouzský BERNEROY X.O. CALVADOS, spolu s CAMUS XO a španělským OSBORNE BRANDY CARLOS I. Byla představena celá řada nových vín nejen z Evropy, ale i zámoří, spolu s vybranými zástupci francouzských Chateau. Návštěva byla přes tři stovky hostů napříč českým obchodním trhem, včetně velkého zájmu ze strany gastronomů a privátní klientely. Děkujeme za projevený zájem! Kontakt: Petra Šmídová marketingové oddělení email: petra.smidova@unitedbrands.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.