DEN DĚTÍ SE STOKLASOU: Tvoření s dětmi a tipy na dárky

Datum: 23.04.2015
Opava 23. dubna (PROTEXT) - Kreativita a fantazie je malým dětem vlastní. Aby nebyly potlačeny dnes tak populárními pasivními aktivitami, je zapotřebí začít rozvoj těchto schopností co nejdříve podporovat. Třeba právě proto, aby v dospělosti vaše děti vynikali těmi správnými...
Opava 23. dubna (PROTEXT) - Kreativita a fantazie je malým dětem vlastní. Aby nebyly potlačeny dnes tak populárními pasivními aktivitami, je zapotřebí začít rozvoj těchto schopností co nejdříve podporovat. Třeba právě proto, aby v dospělosti vaše děti vynikali těmi správnými dovednostmi, které jim umožní řešit ty nejtěžší úkoly a dobýt svět. Začněte pomalu a hlavně hravě! Užijte si Den dětí plný tvoření a nezapomeňte na drobný dárek pro malé oslavence. Tvoření s dětmi Zručnost, vynalézavost a fantazii mohou děti posílit prostřednictvím tvořivých činností, jako je vyšívání, práce s korálky, lepení, stříhání, vytváření nejrůznějších zvířátek a postaviček, ozdob a blahopřání nebo podpora jemné motoriky se sadou gumiček na výrobu náramků. Vyberte si vše potřebné ve speciální kategorii Tvoření s dětmi e-shopu Stoklasa.cz. Co nenajdete zde, naleznete v dalších částech oddělení Výtvarné a kreativní potřeby. Tipy na dárky pro děti I levné dárky mohou udělat hodně radosti. Inspirujte se... Dětské a dívčí batohy a tašky Každá žena ví, jak je důležitá kabelka, a každá malá princezna chce být jako maminka. Aby si ty vaše malé holčičky nepůjčovaly vaše kabelky, pořiďte jim vlastní. Nestojí mnoho, ale radosti udělají spousty. Prohlédněte si sekci určenou právě pro krásné malé nezbednice a vyberte holčičce praktickou a zároveň působivou kabelku nebo batoh originálního designu. Každé dívčí srdéčko zaplesá nad líbeznou růžovou kabelkou a maminky potěší jistě praktickým úložným prostorem. Dětská bižuterie Pro všechny malé parádnice máme veselé náramky, pružné náhrdelníky, kovové prstýnky a parádní korálky. Sponky nejrůznějších tvarů a barev, gumičky pevné i pro efekt a praktické čelenky, aby vaší krásné holčičce nepadaly kadeře do očí. Podporujte aktivitu a činorodost svých dětí, podpořte jejich zájmy. Pozitivní výsledky v podobě tvořivého myšlení, samostatnosti a představivosti na sebe nenechají dlouho čekat. Nahlédněte do rozsáhlé nabídky internetového portálu www.stoklasa.cz a inspirujte se širokým sortimentem e-shopu, který nadchne nejen děti, ale i jejich maminky. STOKLASA – INSPIRUJTE SE Copyright © 2015 RETEL GROUP s.r.o. KONTAKT NA KONEC: Záhumenní 22 747 21 Kravaře okres Opava Telefon 1: (+420) 553 607 777 Telefon 2: (+420) 734 750 798 E-mail: eshop@stoklasa.cz Web: http://www.stoklasa.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.