JARNÍ NABÍDKA NEZBYTNÝCH DROBNOSTÍ DO KAŽDÉ DOMÁCNOSTI

Datum: 23.04.2015
Praha 23. dubna (PROTEXT) - Někoho jaro a jeho intenzita překvapila, někdo už jarní měsíce dlouho vyhlížel s nedočkavostí, ale jarní síla a energie nakonec vstoupila do všech domácností. Energie, kterou s sebou jaro přineslo, probudila i nejzatvrzelejší zimní spáče, do domácností...
Praha 23. dubna (PROTEXT) - Někoho jaro a jeho intenzita překvapila, někdo už jarní měsíce dlouho vyhlížel s nedočkavostí, ale jarní síla a energie nakonec vstoupila do všech domácností. Energie, kterou s sebou jaro přineslo, probudila i nejzatvrzelejší zimní spáče, do domácností přichází činorodost, chuť dekorovat obydlí a zdobit sebe sama. A abychom vám tuto novou touhu usnadnili, nabízíme úžasnou nabídku textilní galanterie, bižuterie a módních oděvních doplňků. Podívejte se na internetový portál www.prima-obchod.cz a nechte se unášet jarní fantazií. TEXTILNÍ GALANTERIE Sekce textilní galanterie doslova láká k tvořivosti. Ať už raději šijete, háčkujete, pletete nebo vyšíváte, u nás najdete vše, co potřebujete k dokonalému cíli vašeho snažení. Zipy, stuhy, šitíčka, jehlice a pletací háčky, krajky, látky nebo snad nažehlovačky i reflexní prvky pro malé nezbedy. BYTOVÉ DOPLŇKY A DEKORACE JARNÍCH DOMOVŮ Vneste jaro i do svých domovů, nemusíte hned měnit celý interiér, stačí malé změny typu nová záclona do obýváku, prostírání do kuchyně, povlečení do ložnice, k tomu třeba moderní lampičku a výsledek svěžího očekávání a čerstvosti jarních měsíců se rychle dostaví. BIŽUTERIE A JINÉ MÓDNÍ DOPLŇKY Rozhodně nezapomínejte na sebe, i vy potřebujete načerpat novou energii. Nejlépe s moderní kabelkou, elegantním kloboukem nebo deštníkem pro jarní přeháňky. Obrovskou službu udělá třeba nová brož, náušnice, které rozzáří vaši tvář, a pánům udělají radost třeba manžetové knoflíčky. Nepoddávejte se jarní únavě a s vervou se pusťte do nových zážitků. PRIMA OBCHOD.cz PŘIVÍTEJTE JARO S PRIMA OBCHOD Copyright © 2015 RETEL GROUP s.r.o. KONTAKT: Martin Schwarzer 1. Máje 733/10 Bolatice 74723 Tel: 604 742 448 Email: obchod@prima-obchod.cz Web: http://www.prima-obchod.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.