Společnost Erika odmítá jakékoliv propojení s Ivo Rittigem

Datum: 16.04.2015
Praha 16. dubna (PROTEXT) - Společnost ERIKA důrazně odmítá jakékoliv propojení s panem Ivo Rittigem. Informace o vazbách mezi společností Erika a Ivo Rittigem, které se v médiích v současné době objevují v souvislosti s možným rozšířením stávající spolupráce při prodeji...
Praha 16. dubna (PROTEXT) - Společnost ERIKA důrazně odmítá jakékoliv propojení s panem Ivo Rittigem. Informace o vazbách mezi společností Erika a Ivo Rittigem, které se v médiích v současné době objevují v souvislosti s možným rozšířením stávající spolupráce při prodeji elektronického jízdného v Praze, nejsou pravdivé a poškozují dobrou pověst a dobré jméno společnosti Erika. "Vytváření dojmu, že jsme s panem Rittigem jakkoliv propojeni či dokonce, že jednáme ve shodě, považuji za krajně neférové a zásadně nepravdivé. Používá se, protože není možné napadnout spolehlivost a funkčnost našich systémů a produktů a zpochybnit tak kvalitu námi dodávaných služeb. Ani já ani nikdo z mých kolegů se s panem Rittigem nikdy nesetkal, ani nespolupracoval. V žádném případě si takovou spolupráci nedokáži představit ani v budoucnosti," říká Pavel Zákravský, ředitel a předseda představenstva společnosti Erika. Kontakt: Kamil Chalupa chalupa@chmc.cz, media@erika-as.cz 602 865 834 ERIKA, a.s. Společnost ERIKA, a.s., vznikla v roce 1997. Během několika let se rozrostla na silnou stabilní společnost, která svým zaměřením zasahuje širokou škálu činností. V současné době společnosti patří výhradní postavení mezi poskytovateli služeb Premium SMS a hlasových služeb (ATX / IVR). Hlavním předmětem činnosti je poskytování služeb elektronického platebního styku s využitím mobilního zařízení. V této oblasti patří mezi leadery českého trhu, přičemž zaujímá výhradní postavení v poskytování služeb pro provozovatele hromadné dopravy a municipálních služeb v České republice. V rámci portfolia svých služeb nabízí klientům zajištění SMS soutěží, hromadného rozesílání prémiových i neprémiových SMS, m-platbu či služby ICT - od analýzy až ke konečnému návrhu řešení a implementaci.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.