117. veletrh v Kantonu - "Pokrok a zisk prostřednictvím inovací a zlepšení"

Datum: 15.04.2015
Kanton (Čína) 15. dubna (PROTEXT/PRNewswire) - Veletrh v Kantonu coby nejexponovanější obchodní událost Číny konaná dvakrát ročně se vždy snaží nalézt nejlepší způsob, jak přivést přední světové kupující a prodávající na jedno místo. Návštěvníci, kteří se chystají...
Kanton (Čína) 15. dubna (PROTEXT/PRNewswire) - Veletrh v Kantonu coby nejexponovanější obchodní událost Číny konaná dvakrát ročně se vždy snaží nalézt nejlepší způsob, jak přivést přední světové kupující a prodávající na jedno místo. Návštěvníci, kteří se chystají na 117. veletrh v Kantonu konaný ve dnech 15. dubna až 5. května 2015, se mohou těšit na nejinovativnější, nejefektivnější a nejziskovější událost v historii veletrhu s plošnými zlepšeními i novými iniciativami. Letošní veletrh nabízí 60 tisíc stánků a rozšířenou výstavní plochu s novými prostorami pro energetické zdroje, chovatelské potřeby a venkovní lázně. Zahraniční i domácí výrobci elektrických spotřebičů a textilních látek jsou strategicky umístěni vedle sebe pro posílení obchodního rozvoje. Veletrh v Kantonu bude i nadále usilovat o posouvání hranic designu. Jeho Product Design Centre nabídne návštěvníkům sedm pracovních center, ve kterých se představí celkem 81 návrhářských agentur z 10 zemí světa. Ceny veletrhu v Kantonu za design, tzv. Canton Fair Design Awards, představují pro firmy hned celou škálu dodatečných pobídek k účasti, přičemž přibližně 400 společností se již zaregistrovalo. 117. veletrh v Kantonu je technologicky vyspělejší než kdy dříve a zapojuje řadu iniciativ zaměřených na posílení zážitku z veletrhu i zvýšení efektivity. Všichni návštěvníci budou moci používat platformu elektronického obchodování (E-Commerce Platform), centrum pro uvádění nových produktů na trh (New Product Launching Center), platformu integrovaných služeb pro kupující (Integrated Service Platform for Buyers), celou řadu služeb Easy Exhibitor a vylepšené internetové stránky veletrhu, stejně jako i prvotřídní veletržní call centrum a bezplatnou WiFi. Veletrh v Kantonu zdokonalil své metody k přilákání nových účastníků s důrazem na inovaci a využití nových technologií, sociálních medií a pobídkových mechanismů. Program reklamních odměn pro nové kupující ARNB (Advertisement Reward for New Buyers) byl dále rozšířen tak, aby poskytl vylepšené zážitky z veletrhu novým kupujícím z 10 určených zemí prostřednictvím služeb a dárkových kupónů v hodnotě 100 USD a dvěma zvláštními cenami, včetně zpáteční letenky a noci strávené v hotelu Hyatt. Poprvé ve své historii veletrh spolupracuje s přední leteckou společností Emirates, která nabízí zlevněné letenky ve třídě business a economy pro všechny registrované kupující s promo kódem veletrhu v Kantonu. Další informace o 117. veletrhu v Kantonu naleznete na internetové adrese: http://www.cantonfair.org.cn/en/index.asp Další informace o programu ARNB naleznete na internetové adrese: http://www.cantonfair.org.cn/en/ARNB/index.shtml Kontakt pro média: Mr. Wu Xiaoying Tel: +86-20-8913 8628 Email: xiaoying.wu@cantonfair.org
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.