Europ Assistance má nového obchodního ředitele

Datum: 13.04.2015
Praha 13. dubna (PROTEXT) - 1. dubna 2015 nastoupil na pozici obchodního ředitele Europ Assistance Lukáš Jakoubek. Vystřídal Jakuba Hoďánka, který působil na této pozici do konce roku 2014. Lukáš Jakoubek (33) je absolventem ČVUT v Praze. Přichází ze společnosti T-Mobile,...
Praha 13. dubna (PROTEXT) - 1. dubna 2015 nastoupil na pozici obchodního ředitele Europ Assistance Lukáš Jakoubek. Vystřídal Jakuba Hoďánka, který působil na této pozici do konce roku 2014. Lukáš Jakoubek (33) je absolventem ČVUT v Praze. Přichází ze společnosti T-Mobile, kde zastával pozici Senior Product Managera, v letech 2006 - 2013 působil ve společnosti T-Systems, poslední tři roky jako Senior Sales Manager. Během svého působení ve společnostech T-Mobile a T-Systems získal Lukáš zkušenosti s rozvojem produktů a služeb, s vyhledáváním nových příležitostí pro business a byl odpovědný za výsledky v oblasti B2B. Jeho hlavním úkolem bude rozvoj služeb a péče o zákazníky napříč segmenty Automobily, Cestování, Zdraví a Domácnost. Bude se svým týmem vyvíjet nová řešení odpovídající současným a budoucím potřebám zákazníků. Zaměří se také na kvalitu služeb, která je pro Europ Assistance jednou ze základních hodnot. Lukáš Jakoubek je šťastným otcem, rád se věnuje hudbě, cestuje a mezi jeho oblíbené sporty patří lyžování. Kontakt: Michal Egert Marketing Coordinator egert@europ-assistance.cz +420 734 576 275 ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.