Nové TRADE NEWS láká do Austrálie a na Nový Zéland

Datum: 27.02.2015
Praha 27. února (PROTEXT) - Že je Austrálie daleko a složitá logistika export prodraží? I s relativně malým, třiadvacetimilionovým trhem se jedná o dvanáctou největší ekonomiku světa, která již třiadvacet let vykazuje nepřetržitý růst. Zdejší předností je i stabilní...
Praha 27. února (PROTEXT) - Že je Austrálie daleko a složitá logistika export prodraží? I s relativně malým, třiadvacetimilionovým trhem se jedná o dvanáctou největší ekonomiku světa, která již třiadvacet let vykazuje nepřetržitý růst. Zdejší předností je i stabilní politické zázemí a vstřícné podmínky pro podnikání. Přesvědčila se o tom již řada českých firem. Příběhy některých z nich přináší i právě vycházející TRADE NEWS. Současný stav australské ekonomiky a společnosti popisuje v exkluzivním rozhovoru pro TRADE NEWS Robin Chapple, poslanec za svazový stát Západní Austrálie. A o přípravě natáčení v australských hlubinách se dozvíte z interview se známým režisérem dokumentárních filmů a potápěčem, moravským rodákem Stevem Lichtagem. Číslo je dále zaměřeno na úspěchy a exportní comeback českého leteckého průmyslu. Více na portále www.itradenews.cz. TRADE NEWS vydává agentura ANTECOM průměrným tištěným nákladem 8200 kusů jako magazín Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR. Oslovuje však nejen její členy, ale inspiruje rovněž jejich obchodní partnery i ty společnosti a instituce, které jim nabízejí své služby. Najdete v něm také spoustu exkluzivních infografik a dalších zajímavých informací ze světového i domácího byznysu. Kontakt: ANTECOM s.r.o. TRADE NEWS Redakční servis: +420 602 313 176 produkce@antecom.cz www.itradenews.cz www.tradenews.cz www.antecom.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.