VELIKONOČNÍ DEKORACE – STOKLASA

Datum: 26.02.2015
Opava 26. února (PROTEXT) - Velikonoce jsou svátky jara a v této době se do velikonoční výzdoby pouštějí zpravidla i ti, které jindy nechává dekorování domova chladnými. Všechno kolem kvete, ptáci zpívají, organismus se zázračně zotavuje s prvním sluníčkem. Už sama tato...
Opava 26. února (PROTEXT) - Velikonoce jsou svátky jara a v této době se do velikonoční výzdoby pouštějí zpravidla i ti, které jindy nechává dekorování domova chladnými. Všechno kolem kvete, ptáci zpívají, organismus se zázračně zotavuje s prvním sluníčkem. Už sama tato skutečnost mnohé inspiruje ke kreativitě a činorodosti. Inspirujte se několika tipy na velikonoční dekorace a pusťte jaro do svých domovů. Jsme společnost STOKLASA a naším cílem je maximálně vyjít vstříc požadavkům zákazníků. Velikonoce a jaro máme rádi stejně jako vy, a proto jsme nabídku obohatili o nové dekorace, které váš byt, kancelář i jiné společenské prostory prozáří jarními barvami. ARANŽÉRSKÉ POTŘEBY Základem úspěšného aranžmá je kvalitní podklad, který si upravujete podle svého vkusu a fantazie. E-shop www.stoklasa.cz nabízí polystyrenové polotovary, které spolehlivě drží dekorační vazbu po celou dobu svátků. V naší nabídce najdete výlisky vajíček v různých velikostech, korpusy ve tvaru věnců nebo aranžovací hmotu ke květinovým dekoracím, které dokreslí celkovou jarní atmosféru. VELIKONOČNÍ VAZBY K Velikonocům patří barvy a to hlavně barvy jara - žlutá, zelená, oranžová. Takže i drobné dekorační potřeby, se kterými budeme pracovat, vyladíme v těchto barvách. Nachystejte si stuhy, perličky, peříčka, ozdobné dráty, aranžovací lýka a lýkové provázky k uchycení. Můžete použít organzu, plastové dekorace, vyrobit si květy, které nikdy nezvadnou, zkrátka fantazii se meze nekladou. A teď už jen pomalu, krok za krokem, postupujeme k cíli. Lepte, vpichujte jednotlivé prvky do uceleného celku. Můžete přidat nějakou tu větvičku, lístek, květ a úžasný výsledek na sebe nenechá dlouho čekat. Fandíme všem kreativním lidem, kteří se nespoléhají na hotové dekorace z obchodů a snaží se do svých domovů vnést originalitu a zapojit svou fantazii. Zvláště děti ocení, když si budou moci svou dekoraci také samy vyrobit a věřte, že svátky jara budou vnímat úplně jinak. Čas běží opravdu rychle a Velikonoce tady budou dřív, než se nadějete. Myslete už dopředu a vyberte si z široké nabídky dekoračních předmětů, kterou jsme pro snadný výběr uspořádali do sekce „Velikonoce“. Nechte se inspirovat a vyberte si podle svého vkusu. STOKLASA – VELIKONOCE V BARVÁCH JARA Copyright © 2015 RETEL GROUP s.r.o. KONTAKT: Záhumenní 22 747 21 Kravaře okres Opava Telefon 1: (+420) 553 607 777 Telefon 2: (+420) 734 750 798 E-mail: eshop@stoklasa.cz Web: http://www.stoklasa.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.