MÓDNÍ A ODĚVNÍ DOPLŇKY – PRIMA OBCHOD

Datum: 26.02.2015
Praha 26. února (PROTEXT) - Přemýšlíte také usilovně každé ráno, co si vzít na sebe? Koukáte do šatníku a máte pocit, že nic nevykoukáte? Rádi vám pomůžeme. Nemusíte se hned hnát do nebližšího obchodního centra a nechat tam výplatu. Stačí si trošičku pohrát s doplňky,...
Praha 26. února (PROTEXT) - Přemýšlíte také usilovně každé ráno, co si vzít na sebe? Koukáte do šatníku a máte pocit, že nic nevykoukáte? Rádi vám pomůžeme. Nemusíte se hned hnát do nebližšího obchodního centra a nechat tam výplatu. Stačí si trošičku pohrát s doplňky, a váš starý outfit bude rázem zářit novotou. KLOBOUK A KABELKA Byly doby, kdy bylo nemyslitelné, aby dáma vyšla ven bez klobouku. Klobouk je nejen synonymem elegance a ženskosti, ale i velice praktickou záležitostí. A když přidáte kabelku ve stejné barvě či stylu, znásobíte celý dojem. V současné době klobouky nahradily neforemné čepice a kabelky sportovní batohy. My se ale rozhodně nesnažíme odsuzovat současné trendy. Jen bychom rádi připomněli, že existují příležitosti, kdy klobouk a kabelka ve stejné barvě výrazně napomůže znásobit zájem, například u budoucího zaměstnavatele, nebo napomáhá při vyřizování formálních záležitostí. Zkuste třeba jít jednat na úřad v klobouku a s doladěnou kabelkou a pak v čepici a s batohem. Ne nadarmo říkal Werich “Šaty dělaj člověka“. NÁRAMKY, NÁUŠNICE, PRSTENY Bižuterie rozhodně ke každodennímu nošení patří, je cenově dostupná a variabilita designů, kterou nabízíme, umožňuje střídání a kombinování pro každou příležitost. Například kovový náramek nadčasového designu dokonale upoutá pozornost, k němu třeba moderní kovové náušnice a konečný výsledek určitě oceníte. Nezapomínejte ani na ruce, takový prstýnek s imitací říční perly dodá jiskru gestům ženám každé generace. ŠÁLY, LEGÍNY Dalším nabízeným doplňkem naší společností, který můžete neomezeně kombinovat, jsou trendy legíny, vhodně doplní denní i večerní oblečení. Bez variabilní nemačkavé šály se rovněž neobejde žádná dámská šatna, jednak pro její neopomenutelný hřejivý efekt a zároveň pro ozvláštnění celkovéhodojmu. Internetový portál www.prima-obchod.cz nabízí mnohé možnosti, jak zvládnout každodenní výběr oblečení do práce i do společnosti. Vyberte si v pohodlí vašeho domova vhodné doplňky, a pak už jen kreativně kombinujte a užívejte si každodenní originality. PRIMA OBCHOD – ORIGINALITA PRO KAŽDOU PŘÍLEŽITOST Copyright © 2015 RETEL GROUP s.r.o. KONTAKT: Martin Schwarzer 1. Máje 733/10 Bolatice 74723 Tel: 604 742 448 Email: obchod@prima-obchod.cz Web: http://www.prima-obchod.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.