Přední chovatelský e-shop Kamir.cz prošel zásadním redesignem

Datum: 26.02.2015
Praha 26. února (PROTEXT) - E-shop http://www.kamir.cz, provozovaný od roku 2002 firmou Kamír a Co., prošel zásadní proměnou. Zákazníky uvítá přehlednější a uživatelsky přístupný web, který chovatelům a jezdcům nabídne nejen kvalitní a levné zboží, ale hned několik nových...
Praha 26. února (PROTEXT) - E-shop http://www.kamir.cz, provozovaný od roku 2002 firmou Kamír a Co., prošel zásadní proměnou. Zákazníky uvítá přehlednější a uživatelsky přístupný web, který chovatelům a jezdcům nabídne nejen kvalitní a levné zboží, ale hned několik nových funkcí. Responzivní design Nejdůležitější novinkou je responzivita webu. Stránky jsou přehledné a čitelné v každé situaci - ať už je zákazníci prohlíží na počítači, v tabletu nebo na chytrém telefonu. Responzivní design e-shopu reaguje na prudký rozmach mobilních zařízení, který se v žádném případě nevyhýbá ani zemědělcům a chovatelům hospodářských zvířat. Infoportál pro chovatele Jednou z výhod e-shopu kamir.cz je odbornost prodejců. Zákazníkům je vždy připraveno poradit hned několik pracovníků, kteří mají dokonalý přehled o sortimentu a jeho využití v praxi. Ve specializovaném oboru, jakým je chov hospodářských zvířat nebo zemědělské potřeby, je takové odborné zázemí pro zákazníky velmi důležité. U Kamíra se tedy rozhodli zprovoznit informační portál, kde budou pravidelně přibývat hodnotné články s tematikou elektrických ohradníků či chovu skotu, ovcí, prasat nebo koní. Nebudou chybět ani chovatelské tipy a recenze nového zboží. Firemní prezentace Protože společnost Kamír a Co. se nezabývá pouze provozem e-shopu, ale její hlavní těžiště leží v oblasti komplexních služeb pro chovatele a zemědělce, vznikla nová firemní prezentace. Zaměřuje se zejména na dojicí zařízení a ostatní dodávky technologií pro malo- i velkochovy. Nechybí ani zmínka o vlastní výrobní lince - firma vyvíjí a vyrábí naháněcí uličky i univerzální kovové hrazení pro dobytek. O společnosti Kamír a Co. Společnost Kamír a Co. s .r. o. vznikla v roce 1991 v Pacově a rychle se etablovala na trhu zemědělských a chovatelských potřeb. V současnosti provozuje e-shop i kamenné pobočky po celé České republice i na Slovensku. KONTAKT: KAMÍR a Co spol. s r. o. Ferd. Pakosty 1148, 395 01 Pacov http://www.kamir.cz info@kamir.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.